truckmaniac Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 pedziwiatr Witaj na Forum
nerth Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Grzegorz, jestem z Sieradza, jadnak na chwilę obecną przebywam głównie w Tomaszowie Mazowieckim. Planuję właśnie zakup pierwszego auta, i będzie to Audi a4 B6 Avant. Myślę o roczniku 2001. Na właściwy wybór namówił mnie znajomy i jestem, a właściwie to będę mu wdzięczny. Do napisania wkrótce.
truckmaniac Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Grzegorz Witaj na Forum
MorganQ Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i fanów Audiczek. Mam na imię Mateusz i jestem z Bielawy w Dolnośląskim. Autka dopiero szukam, ale wybór padł już na A4 B5 Avant, koniecznie Quattro, a silnik prawdopodobnie 1.8t. Mam nadzieję, że forum pozwoli mi znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam, Mateusz
Rekomendowane odpowiedzi