Kefir-74 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Jestem nowy, witam wszystkich, mam 35 lat jestem z okolic Bielska-Białej od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem A4 Avant rok 2004 [bKE 115 KM]. Mam nadzieję że uczestnicząc w tym forum poznam wiele osób od których czegoś się nauczę. Na chwilę obecną jestem zainteresowany nabyciem i nauką obsługi oprogramowania i interfejsu Vag Com aby rozpocząć przygodę... Pozdrawiam Kefir-74. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowron69 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 witam na forum.Jeżdże A4,rocznik 96 silnik AFN,szukam rożnych informacji na temat Audi Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igunia Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Hej wszystkim! *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spojler1481 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam klubowiczów tak rewelacyjnego autka jakim jest AUDI A4 b5 rocznik 98. Mam przeczucie ze znajdę odpowiedzi na moje ewentualne problemy z autkiem. Pozdrawiam *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 zapraszam na spoty warszawskie, każdy wtorek godz. 19.00, Arkadia, poziom żółty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 zapraszam na spoty warszawskie, każdy wtorek godz. 19.00, Arkadia, poziom żółty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 dobre masz przeczucie i nick też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi