Marcepanowychłopczyk Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam serdecznie i jednocześnie dziękuję za możliwość pisania na tym forum. Być może zaskoczę Was ale nie jestem posiadaczem samochodu AUDI A4. Jeszcze. Póki co śmigam Hondą Civic jednak w związku z powiększeniem się rodziny zaszła konieczność zmiany auta na większe. Po dogłębnym researchu interesujących mnie marek, wybrałem AUDI A4. Mam nadzieję, że pomożecie mi w zakupie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_jbie Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam wszystkich, nazywam się Przemek i jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B5. Pozdrawiam wszystkich fanów marki OOOO i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolT5 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam!mam na imię Karol,tak jak większość z Was uwielbiam markę Audi(zwłaszcza model A4). Chciałbym dowiedzieć się więcej o tym modelu jak i powymieniać spostrzeżeniami związanymi z tym właśnie autkiem.pozdrawiam forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 :hi: Zapraszam jutro na matarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTEK Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Hejka Witam wszytskich. Piszę do Was z Dublina W ciągu kilku dni stanę się posiadaczem Audi A4 Avant , B6 (najprawdopodobniej z 2003) 1.9tdi W polsce miałem Audi 80 B2 i byłem bardzo zadowolony Jestem pewny, że znajdę tutaj mnóstwo potrzebnych informacji i pomocnych ludzi Pozdrawiam z deszczowej krainy Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi