ykk Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardzo_szorstki Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam serdecznie Co prawda w profilu mam jakieś informacje o samochodzie, ale niestety nie kupiłem jeszcze A4. Bardzo poważnie się nad nią zastanawiam, bo byłby to mój pierwszy samochód, dlatego postanowiłem poczytać wiarygodne opinie użytkowników. Co prawda są też na innych stronach, ale różnią się między sobą jak niebo, a ziemia. Piętą achillesową tego modelu jest chyba zawieszenie... interesuję się rocznikami 96-2000, nie wiem jak jest w pozostałych, mam nadzieję, że znajdę tu dobre informacje i jednak się zdecyduję na audi, bo jest bardzo fajnie zrobione i ta sylwetka... Jak porównam z głównymi rywalami jak dla mnie (w przedziale cenowym) - Fabią i Mazdą 626/323f, to wolę Audi Mimo to, skoda jest tania w eksploatacji, a mazdy mają opinię niezawodnych... i weź się zdecyduj Pozdrawiam pk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malidan Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 (Londyn) Nazywam się Daniel, jestem z Podkarpacia, obecnie przebywam w Londynie. Jak wszyscy na tym forum mam Audi A4 (posiadam b6 1.9TDI 130). Miło będzie mi dowiedzieć się czegoś więcej ( z waszą pomocą) o tym samochodzie. :> *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwiusz1977 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Jestem posiadaczem a4 1.9tdi awant 110 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomyslotym Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Hej od zawsze chciałem być w tym klubie jest super ! Posiadam Audi A4 19 TDI 110 KM w sedanie i interesuje sie tuningiem optycznym w tym samochodzie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo36 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 A4 1.6 20V 95r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi