Staszek20VT Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam, na imię mam Staszek, jeżdżę Seatem Leonem 1M 1.9 TDI. Udzielam się na forum Seata Leona. Pozdrawiam wszystkich.
pepulek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 witam mam problem chyba z klockami hamulcowymi.Na tarczy zegarowej świeci sie żółty znaczek / chyba klocki / niestety nie wiem których klocków on dotyczy przód czy tył. proszę o radę pozdrawiam [mod]problem to masz z regulaminem [/mod]
Yelo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tutaj się witamy Problemy z autami rozwiązujemy w działach technicznych.
Guregoru Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Kolego czytamy zanim coś napiszemy żeby nie było takich wpadek
esprit Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Pozdrawiam i witam wszystkich audi jeźdźców, starych wyjadaczy jak i amatorów.
kuba2s Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 witam wszystkich i pozdrawiam mam nadzieje ze znajde tutaj wiele odpowiedzi i trafnych informacji na temat mojego auta.
Rekomendowane odpowiedzi