TFBtuning Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników A4. Damian TFBtuning *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
szolo78 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam wszystkich klubowiczów! Właśnie zamierzam zakupić Audi a4 z 2005 r wersja Sline z silnikiem 2.0 TDI 140 km. Radek z Łodzi *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
net Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Trochę minęło od mojej rejestracji na forum a tu zmiany... zmiany... Bez przywitania się juz sobie nie poczytam (i dobrze), wiec naprawiam swój błąd i witam wszystkich. No niestety, mojemu audi przybywa lat i coraz częściej wydobywają się z niego jakieś "puki i stuki", co zachęciło mnie do wnikliwego przyjrzenia się mojej a4. Mam nadzieję, że znajdę na forum odpowiedzi na dręczące mnie pytania. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów net
nike21 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
nike21 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
Rekomendowane odpowiedzi