janpaz Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witam ! Mam na imie Janusz . Od roku posiadam Audi A4 1,9 tdi kombi Quattro rocznik 99. Jak narazie sprawuje się bez zarzutu.
angela Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego uczestnictwa w zyciu forum.....
robson_25 Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Czesc. Mam na imie Robert-mam 25lat.Od sierpnia bujam sie audi a4/b5 1.9TDI 110KM 96r. i jestem bardzo zadowolony. :> Ciesze sie,ze znalazlem taka fajna stronke.Witam jeszcze raz wszystkich i pozdrawiam.
tomeno Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witam !!! Mam na imie Tomek. Od miesiąca jeżdze A4 Avant 1,6 rok 98 a teraz dołączam do Was :> Pozdrawiam
angela Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu......
GRazny Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witam... jestem Grzegorz. Mam 31 wiosen, żoneczkę, 3 letniego szkraba i za jakiś tydzień będę (chyba) właścicielem A4 B6 avant, 1,9 TDI coś koło 2003/2004... Zarejestrowałem się tutaj bo w sumie od Was kochani zależy jaki to będzie samochód... gdyż mam ochotę na automat :> a wielu z Was pewnie będzie mnie chciało z tego wyleczyć... Czekam więc z niecierpliwością na możliwość zadania pytań... Pozdrawiam GRazny
angela Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witamy na forum Zapraszamy na spociki w Twoim regionie......
angela Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu....
siano Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witam! Jestem Tomek, autko które posiadam to Audi a4 1.8 T z 1996 r. jest praktycznie w idealnym stanie tzn. chyba było tylko do dzisiaj.. Jechałem sobie do sklepu i wszysyko ok w czasie jazdy do momentu jak wróciełem ze sklepu i odpaliłem silnik. . . chciałbym móc zadać parę pytań
angela Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu.....a pytanka zadajemy w odpowiednich dzialach....
Flyer Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Mozesz miec zmodyfikowany program, poza tym w tym dziale sie witamy! Swoj problem mozesz opisac w silnikach DIESLA.
sz.p.bartek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witam Od niedawna jestem zadowolonym posiadaczem Audi A4 B7 2.0 TDI BLB. Jako że samochód posiadam od miesiąca i jest to moje pierwsze Audi mam parę pytań, ale to w odpowiednich działach. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy A4 Bartek
Rekomendowane odpowiedzi