BIZZARE Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Witam Was wszystkich ! Obecnie jeżdżę A3, ale przymierzam się do kupna A4 model B6. Mam nadzieję, że mi w tym pomożecie - no i sam postaram sie coś wnieść ! Pozdrawiam i do zobaczenia na forum
rkarlin Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Hej, zapisałem się na klubu z powodu zamiaru kupna Audi A4 Automat TDI Avant no i standardowo muszę uzyskać jak najwięcej informacji aby nie wpaść w jakiś kanał. mam nadzieję że znajdę tu wszystko aby cieszyć się z tej marki jak najdłużej. pozdrawiam i z góry dzięki za wszelką pomoc.
Krystian55 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Witam wszystkich!!! Zapisałem się na forum gdyż również jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI i myślę że również będę mógł pomóc innym w różnych problemach. Pozdrawiam serdecznie!!!
gronholm Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Witam Właśnie stałem się posiadaczem Audi A4 Avant 1,9 TDI Quattro [AFN], przesiadłem się z 90 2,3 Quattro jestem z Lublina pzdr Marek
Rekomendowane odpowiedzi