blbrg Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Witam.Jestem z siedlec. posiadam AUDI a4 b6 Avant 1.9 TDI 131 km.Pozdrawiam
Cuber Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Witaj na forum Zapraszamy na spociki krakowskie co Niedziele do Galerii Kazimierz o godzinie 18-stej, parking kolor niebieski !
tolek85 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Witam, od zeszłego tygodnia (13.03.2010) stałem się szczęśliwym posiadaczek A4 z 2002 roku O samochodzie: Jak już wcześniej wspomniałem, autko pochodzi z 2002 roku, posiada silnik diezla 1,9 o mocy 131 koni. Skrzynia biegów 6 stopniowa, która rewelacyjnie spisała się podczas podróży z Niemiec do domq. Po przejechaniu okł 1000 km, póki co, jestem bardzo zachwycony tym samochodem. O mnie: Jestem miłośnikiem Car Audio (sound off), i prawdopodobnie w przyszłości zmienię instalacje audio. W poprzednim aucie miałem system 3drożny z przodu aktywny, ale do audika nie będę robił takiej rzeźby, tylko w miejsca oryginalne, żeby nie było nic widać, zmienię głośniczki oraz wygłuszę drzwi oraz podłogę. Dodam jeszcze, że samochód otrzymał ksywkę "BEBOK", przez moją 4 letnią bratanicę, bo jak go zobaczyła, to powiedziała: Bardzo fajne masz autko, ale jest jak BEBOK, bo jest całe czarne Witam wszystkich jeszcze raz serdecznie, oraz pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi