Moro1981 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam mam na imię Paweł i działam na forum vw-passat.pl (to nie jest reklama ) ,nie będę ściemniał zalogowałem się specjalnie ,bo chcę podnieść moc swojego PASSATA B6 ;)kto wie może kiedyś będę jeździł AUDI ale raczej wybrałbym model A6 , Nie mogę wejść w istniejący wątek bez przywitania (nawet to fajnie ) Więc witam Was bardzo serdecznie i mam nadzieje że umożliwicie mi dopisanie się do listy na virusa w moim aucie Pozdrawiam [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
koksik0015 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam ! Nazywam sie Piotrek ,mieszkaniec Poznania ,posiadacz A4 1.8 95r. Szerokości Panowie:) by paliwo i ropa było po 2 zeta.. :>
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 cześć zapraszam na spota jutro o 16.00 w KC Marcelin :good:
mateuszrolza Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam wszystkich użytkowników, jestem posiadaczem białej a4. Zajmuje się mechaniką
Rekomendowane odpowiedzi