kameleon0781 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Zajmuje sie autoelektroniką - specjalizacja VW , Audi. Chetnie pomagam w technicznych dylematach elektroniki nowych modeli Audi oraz VW Pozdrawiam
marcindlug Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 mam na imie Marcin i tak wlasciwie to jeszcze nie jestem wlascicielem/posiadaczem A4... nie zmienia to oczywiscie faktu ze nosze sie z zamiarem kupna tego pieknego autka pozostaje oczywiscie kwestia znalezienia tego jedynego egzemplarza... szerokosci !
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 witaj tylko Diesel i reszta to ściema
slaweq Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witamy Zapraszam do czynnego udziału w zyciu Forum :th:
levy78 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 witam wszystkich serdecznie jestem posiadaczem wspanialej czarnej AUDI A4 B6 2,0 AUTOMAT BENZYNA ,MAM NADZIEJE ZE DOWIEM SIE WSZYSTKIEGO O SWOIM AUCIE I POZNAM CIEKAWE OSOBY Z KTORYMI ROZMOWA NA TEMAT AUDI TO BEDZIE CZYSTA PRZYJEMNOSCI .POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Rekomendowane odpowiedzi