nowik3 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam wszystkich, Jestem nowy na Waszym forum, no i od kilku dni posiadaczem A4 1.9 TDI z 2000 roku. Jak na razie z autka jestem zadowolony i mam nadzieje że długo będę z niego cieszyć się. Pozdrawiam
banas Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Cześć, nazywam się Łukasz. Jakieś cztery miesiące temu zostałem szczęśliwym posiadaczem audi a4 avant (97r) 1.9 tdi (110KM) a teraz przyszedł czas na to by zostać jednym z uczestników forum Audi A4 Klub Polska :> tak więc witam [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
tshapa Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 walsnie nabylem a4 i mam problem z radiem nie moge odblokowac pozdro [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
olololo201 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam wszytskich zapalenców Audi a4 . Kupiłem wlaśnie a4 z 2001 roku 1,9 TDI i szukam tak i szukam po tym forum opis ikon z deski rozdzielczej bo mam po niemiecku komputer pokładowy i nie moge znaleść jak by był ktos tak mily i mnie nakierował linkiem .. Dziekuje . [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi