Eros Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam! Mam na imie Krzysiek mam 20 lat i od niedawna jestem possiadaczem Ani A4 B5, 1.8 125 kucykow ... Stronka bardz mi sie spodobala ,.. widze ze mozna wiele sie tutaj dowiedziec! I poznac spoko ziomow! Pozdrawiam
pięknyzadek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam, kupiłem wczoraj a4 i dzisiaj jestem z Wami. Z doświadczenia wiem, że fora takie jak to, są nieocenionym źródłem wiedzy o samochodzie. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witamy serdecznie i zapraszamy na spociki rzeszowskie P.S Nick masz rewelacyjny
Kaśka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam na forum. Prezes mnie ubiegł, ale nick mnie też "rozwalił".
slaweq Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witamy i tak jak Prezes zapraszam na spoty Rzeszowskie :th:
slaweq Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witamy Zapraszam na Spoty Rzeszowskie :th:
Bartek79 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam wszystkich miłośników audi a zwłaszcza A4 Jestem na etapie poszukiwań wymaprzonego cacka będzie to zakup z DE miało to by już jednak trochę mi się finanse pokopały i trzeba to odłożyc ale jestem cierpliwy. Pozdrawiam
angela Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witamy na forum Tu wszyscy sa milosnikiami A4......
Rekomendowane odpowiedzi