janekluk Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam wszystkich maniaków A4. Pozdrawiam
angela Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
rafi1985 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 czesc!!! Posiadam a4 z silnikiem AHU pozdr for all :th:
hornet Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Siema Pewnie będziemy się widywali ponieważ przenoszę się do Wrocka z Wawy
sailor Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam wszystkich, właśnie ściągnąłem AFB 2.5 TDI (1999 r) z Niemiec i go rejestruję. Wersja z tiptronikiem (codziennie jeżdżę po zakorkowanej stolicy). Czytam wszystkie posty na temat tego silniczka i sie dokształcam. Przed zakupem byłem świadomy ile kosztuje (spalanie w automacie , serwis, rozrząd, zawieszenie wielowahaczowe) ale autko jest super zadbane i regularnie serwisowane w ASO Auvi/VW. Przejechałem się nim po niemieckich drogach i jestem zauroczony :> Przede mną: - rozrząd (bo autko ma 106 kkm) + filtry+oleje. BTW jakie filtry i oleje polecacie? - dodanie podłokietnika z przodu - jakiś dobry transmiter+ mp3 lub zmiana radia (mam Chorusa - szkoda go zmieniać bo pięknie gra i nic nie nawala) - uchwyt na telefon Nokia (może słuchawka Bluetooth) - może coś poradzicie? - może Navi? Wszystkie sugestie mile widziane. Tomek
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl :th:
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl :th:
Rekomendowane odpowiedzi