kkam Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Witam, Jestem w trakcie szukania A4 B6 1.9TDI. Pozdrawiam.
Diabelek_18 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Aktualnie jestem posiadaczem Cordoby Vario 1.9 TDI ASV 110KM szukam info na temat diagnostyki VAG oraz informacji o A4
tomasz01 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Witam serdecznie - nie posiadam co prawda A4ki (jeszcze :gwizdanie: ) - na razie jeżdżę 206 CC, ale chętnie już zacznę czytać na temat Audi
woocashpl Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i forumowiczki :> od dzisiaj jestem posiadaczem (aaaa właśnie, dumnym posiadaczem) A4 1,9 TDI 130, moja historia z rodziną WAG jest dość hmmm.... jak by to ująć skomplikowana :> zacząłem od Polo 1,4 TDI 80KM 2006 rok szło jak burza i równie często się psuło... szkoda, wersja trzy drzwi bardzo ładna... przesiadłem się na Opla Signum, piękny, cudowny, dostojny i na tym bym zakończył jednak muszę dodać 1,9 CDTI 150 KM 2006r. i źródło moich problemów: pokusiłem się o automata... koszt naprawy 7/8 tysięcy nacieszyłem się nim jakieś 10 miesięcy.... postanowiłem więc powrócić do korzeni do niezawodnego silnika 1,9 TDI, auto 5 lat w kraju ale przywiezione z Niemiec zadbane (naprawdę! zadbane) 172 tysiące przejechane aż nie realne... :> już zacząłem się rozpisywać.... w każdym razie zgodnie z regulaminem i dobrymi manierami chciałem się przywitać, co czynię :>. Pozdrawiam Ł.
oti Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Witam wszystkich milosnikow Audi i nie tylko Pozdrawiam, oti
Rekomendowane odpowiedzi