Deszcz Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam wszystkich, od niedawna jestem posiadaczem A4 B6 2.0 w benzynie AVANT. Mam nadzieje na owocną wymianę doświadczeń... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witamy na forum daj fotki furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 witam. zapraszam na spoty do Poznania-info w dziale spoty wielkopolskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mt1 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 witam wszystkich, posiadam Audi A4 1.9TDi i szukam na forum odpowiedzi na rozne pytania, mam nadzieje ze bedziemy mogli sobie wzajemnie pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmlyn74 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Cześć! witam wszystkich użytkowników i sympatyków a4. Mam na imię Grzesiek (mieszkam w okolicach Radomia) moje auto jest z 1999 r. 110km 19tdi. Jeżdżę nią od 2 lat. Na razie bez większych problemów. A tak właściwie to jest jeden malutki. ;( Jak ją wykąpię to czasem jej coś bije na dekielek i trzyma 1100 obrotów, zaświeca się kontrolka od świec żarowych i jadę z prędkością 40 km/h. Po przejechaniu kilku kiklometrów lub nocce w garażu jej przechodzi i jeździ normalnie. Po podpięciu pod kompa wychodzi, że coś jest nie tak z czujnikiem położenia przepustnicy gazu (ale koszt jego zakupu mnie trochę przeraża 1400 zł w serwisie w Radomiu). Jak by ktoś spotkał się z czymś podobnym to serdecznie proszę o info. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 witaj na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICKIE Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam Cóż, oto moje pierwsze chwile w klubie. Mam nadzieję poznać tutaj sporo fajnych ludzi i dowiedzieć się jak najwięcej o obiekcie naszych wspólnych zaiteresowań. Pragnę serdecznie Wszystkich pozdrowić, życzę Wam całkowitego braku usterek i zadowolenia z Waszych pociech. Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam witamy i zapraszamy do czynnego udziału w życiu forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi