angela Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ducze Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mieszkam w miejscowaści Wielowicz,koło Sępólna Kraj. Jestem zawodowym kierowcą, a więc większość czasu za granicami. Audiczke posiadam 2-latka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieka_66 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam i pozdrawiam miłośników A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witaj na forum :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witaj na forum :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witaj na a4-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielo Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam serdecznie!! Trafiłem tu i muszę przyznać, że forum działa naprawdę imponująco. Czytam, analizuje wszystkie wasze porady, aby kupić w końcu upragnione a4 !! Co prawda minie ok pół roku jak ustabilizują się finanse i wtedy zaczynam ostro działać. Szukać wymarzonej a4 B6 tdi.. Ale widzę, że z pomocą tutaj naprawdę nie powinno być problemów. Chyba już nastawilem się na autohusa lub coś podobnego. Wolę wydać ciut więcej i mieć pewność, że troszkę pochula ) o i mam nadzieję, że wybijecie mi z głowy kupno Toyoty D4d Toyotkami jeżdżą moi rodzice od lat i obsługa tego auta ogranicza się tylko do lania paliwka i normalnej eksploatacji. Ale toyota nie ma tyle szyku co Audynka ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba33 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 witam wszystkich kocham Audi mam czarne 1.8 T + chip i jestem szczęśliwy :> ( z przodu ringi z tyłu ledy i do tego trochę gleby ) bardzo fajne forum ps. bylem już kiedyś na zlocie toropol/real przez przypadek ale raczej nie mam czasu tam wpadać ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi