nike21 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekj Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Piotrek 32 lata, jestem posiadaczem audi A4 2004r. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek896 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 :hi:Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy a4, nazywam się Wojtek, posiadam audi a4 z 1999r. 1.9tdi 110km :> Liczę na mile spędzony czas w jakże zacnym towarzystwie Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinSinSin Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witajcie Wszyscy , chciałem się przywitać i pozdrowić userów Zapisałem się do tego forum aby zdobywać informację , dowiadywać się o nowinkach, czytać o problemach i ich rozwiązywaniu , porównywać dane techniczne a czasem zadać kilka pytań - o ile nie znajdę na nie odpowiedzi w już opisywanych wątkach (mało prawdopodobne ) Wszystkim userom życzę szerokiej drogi, bezwypadkowego przemierzania naszych zadziurawionych dróg i niskich cen ropy/benzyny/LPG EDIT: widzicie zresztą ,że nie byłem zbyt aktywny ,bo zarejestrowałem się w 2007 roku ale wtedy poczytałem ile wlazło , znalazłem odpowiedzi na swoje pytania. EDIT 2 : oczywiście zapomniałem coś napisać o sobie. Mam na imię Grzesiek , mam 27 lat, mieszkam we Wrocławiu , właśnie w czerwcu za 3 tygodnie kończe studia (oby ) . Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjan1055 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam! Wszystkich Audi maniakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu1408 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Skierniewice Łukasz Wita wszystkich klubowiczów Audi!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grajekowy Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam, wszystkich! Liczę na owocne dyskusje! : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi