andynl Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 No chyba nie wszędzie bo i mnie jest taka mata cienka takie tworzywo przypominające tekturę ale mocniejsze i nie widać nigdzie blachy Ale Ty mówisz o samym dnie wnioskuję gdzie jest coś w rodzaju wygłuszenia, boki świecą blachą (polakierowaną oczywiście )
jacob1990 Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 o własnie o to mi chodziło ze jest ciemna cała wneka a u mnie widac dookoła blache i po prawej jakis sterownik...
KOMORNIK78 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 czy ten styropian pasuje do sedan a4 b8 2012 bo mi brakuje lewarka i zamierzam kupic taki zestaw chodzi o taki jak ma fly o7 Też to robiłem. Było tak:Jest tak: dzieki
czarek76 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 o własnie o to mi chodziło ze jest ciemna cała wneka a u mnie widac dookoła blache i po prawej jakis sterownik... U mnie też jest goła blacha we wnęce, takie wygłuszenie było chyba tylko w avancie.
KOMORNIK78 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Też to robiłem. Było tak: Jest tak: ten zestaw pasuje tez do sedana bo kupilem jest ok
djtatra Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Panowie, ja mam przy akumulatorze tubę basową a na tym normalnie leży dojazdówka, wszystko fajnie ale nie mam lewarka :] W skrzynce jest klucz, hak. śrubokręt ale lewarka brak :] Poniżej zdjęcie, ktoś mi podpowie co tam powinno być :] Edytowane 13 Października 2015 przez djtatra
sławko Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Sławko jeżeli możesz to wstaw zdjęcia tego co dokładnie trzeba dokupić żeby uzupełnić zestaw o koło dojazdowe. Pozdrawiam sorry ze dopiero teraz odpisuja... ponizej zalaczam fotki mojij wneki kola zapasowego, u mnie siedzi i zestaw naprawczy i kolo z calym osprzetem A ktoś może wie czy ten zapas z allroada podejdzie do zwykłego sedana ? rozmiar opony 175x55x19 felga 6x19 Et36 w zwyklej dojazdowce szerokosc opony to 125...
zabiello Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Sławko jeżeli możesz to wstaw zdjęcia tego co dokładnie trzeba dokupić żeby uzupełnić zestaw o koło dojazdowe. Pozdrawiam sorry ze dopiero teraz odpisuja... ponizej zalaczam fotki mojij wneki kola zapasowego, u mnie siedzi i zestaw naprawczy i kolo z calym osprzetem A ktoś może wie czy ten zapas z allroada podejdzie do zwykłego sedana ? rozmiar opony 175x55x19 felga 6x19 Et36 w zwyklej dojazdowce szerokosc opony to 125... ale za to dojazdówka jest 19" , ludzie kupują 19 a my wozimy takie w bagażniku. A tak na poważnie to chyba w każdym egzemplarzy gdzie były dojazdówki to było wygłuszenie pod podłogą. Edytowane 23 Października 2015 przez zabiello
Skruszo Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Już wszystko ogarnięte kupiłem normalna dojazdowke 19'' 125 szeroką, myślałem o tej z allroada bo jest na alusie :-D Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
arbisko Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Witam. Przymierzam się do wypełnienia wnęki. W samej wnęce mam tylko płyn i kompresor oczywiście poza subwooferem i akumulatorem. Tak jak na zdjęciu poniżej: Rozumiem, że w tym momencie muszę zdemontować tą osłonę pompki żeby wstawić styropian?
Rotor Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Panowie - tak z czystej ciekawości zapytam: czy w B8 mieści się tylko dojazdówka? To znaczy gdyby wyjąc wszystkie te reperaturki styropiany itd nie ma szansy na wsadzenie normalnego koła? To gdzie się montuje butlę z gazem?...
zabiello Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Panowie - tak z czystej ciekawości zapytam: czy w B8 mieści się tylko dojazdówka? To znaczy gdyby wyjąc wszystkie te reperaturki styropiany itd nie ma szansy na wsadzenie normalnego koła? To gdzie się montuje butlę z gazem?... Może być ciężko włożyć tam pełnowymiarowe koło przez wzgląd na akumulator, szerokość felgi oraz ET może być nieodpowiednie, zresztą chyba nikt jeszcze tego nie próbował Odnośnie tych samochodów z gazem to raczej ze świecą szukać, pewnie ktoś gdzieś kiedyś założył gaz do tfsi, pomijając koszt ok 6 tys zł to nie wiem gdzie butlę wkładają.
iwadrian Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 A ja mam pytanie z innej bajki, Do czego służy ten prostokątny plasticzek , omiejscowiony po lewej stronie wnęki na kompresor, widać go na zdjęciach w pierwszycz postach (chodzi o opcję z dojazdówką)
dawidg2 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 nad tą śrubą co się wkręca by ucelować felgą na dziury w piaście? To chyba wg mnie skrobaczka ale chyba do odważników.
iwadrian Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 nad tą śrubą co się wkręca by ucelować felgą na dziury w piaście? To chyba wg mnie skrobaczka ale chyba do odważników. O to właśnie, pierwsze co mi na myśl przyszło to skrobaczka. Ale tak pomyślałem, po co w bagażniku taka skrobaczka? Odwazniki skrobać? Który kierowca sam odważniki skrobie? Może, żeby błoto, śnieg zeskrobać z wewnętrznej strony felgi zanim do bagażnika wrzucimy?
dawidg2 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Może trzeba by w instrukcji zobaczyć.
iwadrian Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Może trzeba by w instrukcji zobaczyć. Jest to "narzędzie" do podważania tylnej lampy przy błotniku, żeby ją wyjąć. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez iwadrian
Sensei Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Do czego służy to coś z czerwonym?. Nie mam tego u siebie.Kazane z telefonu szajsung Edytowane 2 Lutego 2016 przez SenseiAdik
skotmen Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Do czego służy to coś z czerwonym?. Nie mam tego u siebie. Kazane z telefonu szajsung Klucz do haka 1
sławko Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 klucz do haka znajduje sie w haku, wyjmiesz go dopiero po zamontowaniu główki i przekreceniu klucza... przynajmniej u mnie tak jest...
Rekomendowane odpowiedzi