darkb Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witam serdeczenie , jak w temacie potrzebuje pomocy odnośnie demontażu panelu sterowania szybami w audi a4 b5 z 2000 r , nie wiem jak się za to zabrać aby nie połamać czegoś , dzięki za pomoc i podpowiedzi. Szukałem już na forum lecz nie mogę dopatrzeć się tematu z tą informacją
Al@n Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 demontujesz boczek i od środka odkręcasz
darkb Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 a może jakaś intrukcja demontażu boczka w audi poliftowej
marcin.vag Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 odkrecasz 2 sruby na rantach boczkow na samej gorze nastepnie odkrecasz srubke od uchwytu pozniej zsuwasz plastik od spodu uchwytu i pokazuja Ci sie 2 kolejne srubki na koncu wyciagasz boczek z dolnych zaczepow
marcin.vag Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 od tego za ktory łapiesz zamykajac drzwi:wink:
Al@n Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 jak już wszystko odkręcisz łapiesz za rączkę i boczek do góry, zeskoczy z uchwytów
darkb Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 dzięki koledzy za pomoc zabieram sie za robote i napisze jak wyszło
Hans47 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dzis wlasnie zmienialem na 4x szyby i tak super latwo to nie wychodzi w moim boczku org nie ruszany jeszcze byl ten panel byl podklejony na jednym plastiku bialy klej trzeba dosc energicznie szarpnac zeby to wyskoczylo
darkb Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 a istnieje jakaś możliwość np aby wyjąć panel sterowania szybami elektrycznymi bez zdejmowania Boczka , tzn nie chcę ruszać boczków skoro jeszcze trzeszczą czy faktycznie trzeba zrzucać cały boczek.
Hans47 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 nie ma opcji sa wkrety od srodka chyba ze brecha ale to razem z drzwiami XD
darkb Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 a moze posaidacie jakies foto story jak zdjac tapicere boczkow drzwi
Banan Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 gdzieś było fotostory - poszukaj w zrób to sam w tematach o podgrzewanych lusterkach , elektrycznych szybach itd.
Rekomendowane odpowiedzi