KoJ@K Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Co to za lampion masz teraz na przodzie? Zaktualizuj troche temat i wrzuc no kilka fotek auta, jak obecnie wyglada.
dawid7737 Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 No to jeśli dam rade wpadne we wtorek na Kato
pajda Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 Co to za lampion masz teraz na przodzie? Zaktualizuj troche temat i wrzuc no kilka fotek auta, jak obecnie wyglada. Na przodzie to co fabryka dala czyli biksy, ktore obecnie przechodza liftingNo musze zrobić jakąś ładna sesje ale to jak wszystko porobie do porządku [emoji6]
tomekhxc Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Co to za lampion masz teraz na przodzie? ja to już te lampy gdzieś widziałem
pajda Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Pajda hamuje jakoś ten przód? Jeszcze nie, bo są problemy z biciem kierownicy i jest diagnoza ze jest duzy luz miedzy tarcza a piasta obecnie szukam nowych piast Biksy po odwiedzinach u Grzesia już na miejscu środki wyczyszczone, soczewki B8 lift zkw , uszczelnione do tego wsadziłem nowe palniki philips 4850K (thx H4mm3R,) i nowe kierunki podziękowania dla tomekhxc za użyczenia swoich lamp na czas remontu moich tak to świeci : zdjęcia tego tak nie oddają długie to masakra, zdjęcie tego może tak nie oddaje jupiter na narodowym się kryje Edytowane 28 Lipca 2015 przez pajda
akjam Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Tyś był kiedyś na Narodowym? P.S. Fajne mody! Poleruj lampy i będzie git!
horny devil Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Pajda hamuje jakoś ten przód? Jeszcze nie, bo są problemy z biciem kierownicy i jest diagnoza ze jest duzy luz miedzy tarcza a piasta obecnie szukam nowych piastBiksy po odwiedzinach u Grzesia już na miejscu środki wyczyszczone, soczewki B8 lift zkw , uszczelnione do tego wsadziłem nowe palniki philips 4850K (thx H4mm3R,) i nowe kierunki podziękowania dla tomekhxc za użyczenia swoich lamp na czas remontu moich tak to świeci : zdjęcia tego tak nie oddają długie to masakra, zdjęcie tego może tak nie oddaje jupiter na narodowym się kryje Gdzie nabyłes te kierunki?? Pajda hamuje jakoś ten przód? Jeszcze nie, bo są problemy z biciem kierownicy i jest diagnoza ze jest duzy luz miedzy tarcza a piasta obecnie szukam nowych piastBiksy po odwiedzinach u Grzesia już na miejscu środki wyczyszczone, soczewki B8 lift zkw , uszczelnione do tego wsadziłem nowe palniki philips 4850K (thx H4mm3R,) i nowe kierunki podziękowania dla tomekhxc za użyczenia swoich lamp na czas remontu moich tak to świeci : zdjęcia tego tak nie oddają długie to masakra, zdjęcie tego może tak nie oddaje jupiter na narodowym się kryje Gdzie nabyłes te kierunki??
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Patrzałki muszą być takie by gamonie jadąc bez potrzeby lewym pasem zjeżdżały bez chwili zastanowienia .
pajda Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Patrzałki muszą być takie by gamonie jadąc bez potrzeby lewym pasem zjeżdżały bez chwili zastanowienia .No a jak [emoji6] [emoji106] Gdzie nabyłes te kierunki??Na allegro, ale okazało się że sklep jest w Mikołowie na ul.Rybnickiej 25 [emoji6]No i w końcu temat dopiety od a do z [emoji1] Podsumowując: Nowe piasty przod Nowe łożyska przód Nowe tarcze oz sport przód Nowe klocki przod i tyl ferodo Odnowione zaciski przod i tył (devastationa) Wymiana płynu w układzie Podziękowania dla stanleya i chłopaków z ASO VW Świętochłowice za ogarnięcie tematu [emoji1] [emoji106] Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez pajda
morsik26 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Pajda Ty to masz piękny ten wóz [emoji6]
Arturoo Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 W końcu spowalniać nie będziesz się bał
Tomi_81 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Oklepany kolor tych zacisków A tak poza tym
tomekhxc Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 oklepany to jest czerwony , żółty teraz w modzie fajne tarcze dobra robota z hamulcami bedziesz pan zadowolony
Pawel88ST Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 u mnie chyba podobny problem, z jakiej firmy kupiłeś piasty? Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi