r7adek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Tak ale na chwilę obecną SFAR nie ma ich.
GreGoriO Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 no to macie alternatywę.. ze strony którą wcześniej podałem. INTELIGENTNY STEROWNIK OŚWIETLENIA WNĘTRZA SAMOCHODU - ZESTAW ZMONTOWANY I URUCHOMIONY jest tam pdf jak zmontować i opis działania Sterownik lampki oświetlenia kabiny pojazdu powoduje przedłużenie czasu jej świecenia po zamknięciu drzwi. Pozwala to na wygodne włożenie kluczyka do stacyjki i zapięcie pasów. Lampka świeci się ok. pół minuty a następnie zostaje stopniowo, płynnie wygaszona. Jeżeli jednak w międzyczasie zostanie włączony zapłon, oświetlenie wnętrza wyłączane jest natychmiast. Sterownik posiada funkcje dodatkowe. Po otwarciu drzwi światło w kabinie włącza się płynnie. Włączenie lampki następuje również po wyłączeniu silnika (wyłączeniu stacyjki) o ile były załączone światła postojowe. Urządzenie wyposażone jest w funkcję ochrony akumulatora przed rozładowaniem. Jeśli drzwi pojazdu pozostają otwarte, lampka oświetlenia wnętrza jest wygaszana po ok. 2,5 minucie. Dioda kontrolna LED (błyskająca z częstotliwością ok. 1 Hz), oprócz sygnalizacji poprawnej pracy urządzenia może symulować działanie autoalarmu.
Hans47 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 tak ale to nie ma tej magicznej funkcji zalaczania po otwarciu zamka a nie po otwarciu drzwi. Sfar maja te moduly ale zabardzo nie chca sprzedawac detalicznie zlozcie zamowienie hurtowe ze 3 sztuki chodziaz to sprzeda ja ze 3 razy dzwonilem zanim sie zgodzil na pojedyncza sztuke.
GreGoriO Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 to akurat żaden problem zrobić... dioda półprzewodnikowa i kawałek przewodu. szukasz kabelka którym idzie impuls na drzwi i odpowiednio łączysz akurat do tego nie trzeba żadnego układu, tylko odpowiednie łączenie. podstawowa znajomość elektrotechniki i wszystko działa.
Hans47 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 po co zgadz jak mozna miec wszystko w jednym potem druciarnia jedna wielka.
hary111 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Koledzy pozwolicie że się podepnę pod temat. Szukam już trochę i nie mogę znaleźć mam następujący problem mi wcale nie świeci w podsufitce jak otwieram drzwi tylko jak przekręcę przełącznikiem. W którą stronę powinno być przełączone w lewo czy w prawo u mnie świeci w lewo i prawo ciągle. Co jest źle???
Rekomendowane odpowiedzi