r7adek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jak w temacie co zrobić żeby pasy się zwijały. Od pewnego czasu prawie w ogóle się nie zwijają. Czyżby czas ich doszedł końca ?
RalphA4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Raczej tak. rozbierz słupek wytargaj zwujadło i zobacz czy sprezynka nie pękła albo coś sie nie wkreciło w "bemben"
tomek.wolomin Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 rolka sie popsułą albo rzeczywiscie odbijak nie działa albo koniec ich... jak bedziesz chciał to mam jedna rolke kompletna na zbyciu pisz na prv bo jestem w okolic wawy to ci oddam jak bedziesz chciał...
fanthomas18 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Też mam problem z niezwijającymi się pasami, w sumie to one czasami się zwiną, czasami bardzo powoli, tak się dzieje tylko z przodu, tył jest ok.
pakotomasz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Być może w mechanizmie zwijacza jest sporo syfu i przez to pasy tak wolno się zwijają. Spróbuj to jakoś przeczyścić i posmarować. Jest też opcja, że np pasy w ogóle są tak zabrudzone, że mają problem ze zwijaniem się. Rozwiń pasy na maxa, przeczyść dokładnie z obu stron, może pomoże:wink:
Duch^ Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Brudne pasy są zazwyczaj przyczyną Ale jak będziecie prać je to proponuje w lato bo później non stop są mokre
Rekomendowane odpowiedzi