Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Najmniejsze Audi - Audi A1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.auto-swiat.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=18020

Wśród silników benzynowych planowane jest aż 5 odmian jednostki 1.4 FSI o mocach 65, 85, 105, 140 i 170 KM. 200-konny motor trafi do modelu S1. Oferta diesli obejmie 4 odmiany nowej konstrukcji o pojemności 1,6 l i mocach 75, 90, 105 i 130 KM. Zupełną nowością w segmencie będzie zastosowanie do przeniesienia napędu nowej, dwusprzęgłowej przekładni (DSG 250) z 7 biegami

170PS z otto i 130PS w dieslu, dla mnie bomba :)

9071015.008.1M.jpg

jeszcze to :

http://jalopnik.com/cars/tokyo-auto-show/tokyo-auto-show-preview-audi-a1-metroproject-quattro-concept-car-312379.php

Opublikowano

Hehehe :> Fajne autko! Mi się nawet podoba. No przynajmniej jest o niebo ładniejsze niż A2... :decayed: I tak jak niektórzy pisali koniecznie muszą tam wsadzić jakiś dobry silnik. Żeby to ładnie śmigało ;) Wg mnie jest to idealne autko dla mojej przyszłej wife :D Ciekawe ile będzie kosztowało S1 :polew: Sam bym takim cudactwem pojeździł i jeszcze w quattro :shocked::kox:

Opublikowano

No ludzie, kto by do miejskiego auta wpychal naped na 4 kola? :cool:

Opublikowano

No niebrzydkie :tongue4:

No ciekawe jaka przestrzeń w tym aucie bo A4 do B7 wł. to ciasnoty takie ,że :thumbdown:

Opublikowano

n

No niebrzydkie :tongue4:

No ciekawe jaka przestrzeń w tym aucie bo A4 do B7 wł. to ciasnoty takie ,że :thumbdown:

nom szczególnie, dla tych wyższych urzytkowników :naughty:

polacy zawsze mówią "niebrzydki" a nie można powiedziec ładny ;)

Opublikowano

Niby :audi: ale jak nie :audi: . Po porazce A2 myslalem, ze doszli do slusznego wniosku, ze to nie z takich samochodow ta marka slynie i ceniona jest wlasnie za luksusowe auta z wyzszych segmentow. A tutaj znowu wracaja do pomyslu na male autko... stylistycznie zupelnie inne od A2 natomiast czy urodziwe? mnie sie nie podoba, ot taka paskuda. Male auta niech lepiej robi Fiat i jemu podobne, dobrze im idzie. Wolalbym, zeby audi pozostalo przy tym co potrafi dobrze robic. Jedyne, czego mozna zalowac to to, ze w momencie zmiany nomenklatury na A... audi zaczelo uderzac w luksus i przestalo byc dostepne dla szarakow a klasa srednia musi sie niezle wysilic zaby A... kupic. Szkoda bo wielu ludzi, ktorzy mieli 80-tki chetnie dalej mialoby :audi:

Opublikowano

Quattro chyba tam nie będzie :/

No ludzie, kto by do miejskiego auta wpychal naped na 4 kola? :cool:

A jesteście pewni że nie będzie? :polew: Niby w A2 chyba nie ma, ale w tym cudactwie jest to możliwe, skoro ma być też Q1 :polew: Wozidełko jak marzenie :kox:

Opublikowano

rafalekx wszedzie pisza ze A1 to prototyp.. :decayed: wiec wszystko mozliwe.. Ale uwazam ze w gamie przydaloby sie takie male, eleganckie (moze i nawet ekscentryczne) autko.. :)

Opublikowano

zastanawiam się jak by wyglądał czarny :mysli:

a1.jpg

:)

inny kolor, inny wozik, może będzie produkowane :audi: S1

Opublikowano

Na tym filmiku od pre robi za***iste wrazenie!

Opublikowano

August Horch pewnie się w grobie przewraca, takie wynalazki już wymyślają-jakoś nie widzą mi się te ostatnie projekty Audi. coś im brakuje ze "starej" szkoły.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...