horny devil Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Opublikowano 14 Lipca 2013 Oblukane na żywo, dobrze jest Choć i tak wydaje mi sie, że kiedyś wpadnie gwint.. Nie będę mówił że nie bo jak kupiłem auto to miałem tylko rozrząd zrobić, a widać co wyszło
Polko_V Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Oblukane na żywo, dobrze jest Choć i tak wydaje mi sie, że kiedyś wpadnie gwint.. Nie będę mówił że nie bo jak kupiłem auto to miałem tylko rozrząd zrobić, a widać co wyszło jednym słowem...pierlolone forum:facepalm:---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- ...za rok przyjedź wpakujemy jedyne słuszne rozwiązanie...GWINT:naughty:
Polko_V Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 nie wyobrażam sobie tego abym musiał wrócić do 1BA:facepalm:
horny devil Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Opublikowano 14 Lipca 2013 No moje leży w piwnicy na razie, ale tylko leży
Polko_V Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 kurcze niby przed lift...ale fajne wozidełko...na żywo lepiej wygląda niż na fotach:wink: ...no a nie mówię już o fisie:kox:
horny devil Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Opublikowano 21 Lipca 2013 Jak to Pucek powiedział "Po to żeby mieć coś innego niż wszyscy..." ---------- Post dopisany 21-07-2013 at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2013 at 22:36 ---------- Wymieniona sprężynka klamki + listwy na oklejone. Została ta długa na desce jeszcze ale nie miałem na wymianę a jak wiadomo jest z tym w p...u roboty więc ogarnę w tygodniu:
Polko_V Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 głupoty Piotruś piszesz... pół h i środkowa listwa wyciągnięta:decayed: ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- ...przyjedź ściągnięmy:naughty:
horny devil Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Opublikowano 23 Lipca 2013 głupoty Piotruś piszesz... pół h i środkowa listwa wyciągnięta:decayed:---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- ...przyjedź ściągnięmy:naughty: Damy radę, a przyjechać to bym musiał z drugim kierowcą :grin: chociaż nie wiem czy bym komuś oddał prowadzić moje auto :polew:
karol24 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Niebieski karbon? poka lepsze foty do plecionki nie jestem przekonany ale .... widziałem też niebieskie drapane alu
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 głupoty Piotruś piszesz... pół h i środkowa listwa wyciągnięta:decayed:---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- ...przyjedź ściągnięmy:naughty: Damy radę, a przyjechać to bym musiał z drugim kierowcą :grin: chociaż nie wiem czy bym komuś oddał prowadzić moje auto :polew: mogę Ci je odprowadzić
horny devil Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 głupoty Piotruś piszesz... pół h i środkowa listwa wyciągnięta:decayed:---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- ...przyjedź ściągnięmy:naughty: Damy radę, a przyjechać to bym musiał z drugim kierowcą :grin: chociaż nie wiem czy bym komuś oddał prowadzić moje auto :polew: mogę Ci je odprowadzić To dla mnie zaszczyt iż chcesz się przewieźć moim wozidłem. Przypominam Ci jednak że to ośka bez turbo i z heblami co nie hamują.
Polko_V Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 ...czemu??... na niższym zawiasie?!...każdy by chciał przeciagnąć ADR-a na ślimaku na trójce:naughty:
Arturoo Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 głupoty Piotruś piszesz... pół h i środkowa listwa wyciągnięta:decayed:---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- ...przyjedź ściągnięmy:naughty: Damy radę, a przyjechać to bym musiał z drugim kierowcą :grin: chociaż nie wiem czy bym komuś oddał prowadzić moje auto :polew: mogę Ci je odprowadzić To dla mnie zaszczyt iż chcesz się przewieźć moim wozidłem. Przypominam Ci jednak że to ośka bez turbo i z heblami co nie hamują. czyli na pewno będzie ciekawie
horny devil Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 Oj w to nie wątpię :polew: Z racji iż od 12.08 ruszam w polskę i auto będzie potrzebne w całości testy pozostawimy na wrzesień
Polko_V Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Oj w to nie wątpię :polew: Z racji iż od 12.08 ruszam w polskę i auto będzie potrzebne w całości testy pozostawimy na wrzesień ołkejjj...
Arturoo Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 .............Z racji iż od 12.08 ruszam w polskę i auto będzie potrzebne w całości testy pozostawimy na wrzesień no............dobra
horny devil Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 Gdzie jest ten co powiedział że tą listwę się wyciaga w 30minut. 4 godziny rozbierania i składania samochodu Ale już tego jepanego zatrzasku nie zakładałem na środku nad radiem
Arturoo Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Gdzie jest ten co powiedział że tą listwę się wyciaga w 30minut. 4 godziny rozbierania i składania samochodu Ale już tego jepanego zatrzasku nie zakładałem na środku nad radiem ja go nie podyebię.............. ale jest z Żor ...............ma białe 18" z A8 :polew::polew: więcej nie powiem :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi