Gość Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 To zakodowałeś sobie 3.0TDI bez haka Podłącz coś do gniazda haka i odpal ACC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4RK0 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Hex 0079b9 to dec 31161 czyli z hakiem(1 na końcu). Po zdjęciu CP działa Ok, póki co nie będę kombinował z kodowaniem. Udało się bez kalibracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatick Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Mam problem z ACC zmieniłem zawieszeniena na gwintowane i ACC stracił kalibracje czy orientuje się czy zrobię to gdzieś na Śląsku czy tylko ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 4 godziny temu, lunatick napisał: Mam problem z ACC zmieniłem zawieszeniena na gwintowane i ACC stracił kalibracje czy orientuje się czy zrobię to gdzieś na Śląsku czy tylko ASO Raczej o takie rzeczy szybciej odpowiedz dostaniesz na SPOTACH SLASKICH , Szukam serwisu .....a nie tu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juber1981 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Witam. Mam polifta z fabrycznym ACC. Czy to normalne że jak jadę za autem które zatrzymuje się, to po dojechaniu do niego, ACC wyłącza się i towarzyszy temu ostrzeżenie o bliskości poprzedzającego auta? Jak w takim razie używać ACC w korku, skoro on się wyłącza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4RK0 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 ACC wyłącza się poniżej prędkości 20km/h. Nie jest to system do jazdy w korku. W nowych a4 acc jest chyba z opcja stop&go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juber1981 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Mam system start/stop. Czy w aucie z ACC z 2014 roku można jakoś aktywować asystenta jazdy w korku? Edytowane 7 Listopada 2018 przez juber1981 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l2k2 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 4 godziny temu, juber1981 napisał: Mam system start/stop. Czy w aucie z ACC z 2014 roku można jakoś aktywować asystenta jazdy w korku? Tak jak napisał M4RK0, aktywny tempomat w A4 B8 nie działa poniżej pewnej prędkości i dlatego nie można nic aktywować żeby dojeżdżał do poprzedzającego auta w korku, taka funkcja pojawiła się dopiero w B9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4RK0 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Start/stop to inny system- wyłącza tylko silnik podczas postoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominis23 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Panowie szukam zegarów do radaru i do A4 nie ma na alledrogo prawie wogóle albo ceny z kosmosu i tu moje pytanie czy mogę zakładać z A5 bo są bardziej dostępne i w przystępnej cenie. Interesują mnie zegary poliftowe. Oczywiście wiem że muszę patrzeć czy są do diesela i kilometry zamiast mil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeP79 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Witam, dziś zauważyłem ze przestał mi działać ACC. Radar mam oryginalnie zamontowany (tzn przy zakupie w salonie już był ). Zaznacze ze do tej pory nie miałem z nim problemów. W poniedziałek podjadę do mechanika żeby zczytał błędy. Moje pytanie to: co może być przyczyną ze radar przestał działać? Czy może obecna pogoda? Za dużo soli na drodze? Może któraś z części jest bardziej podatna na uszkodzenia? Jeśli ma ktoś jakiś pomysł to chętnie wysłucham. Mój samochód to a4 b8 2010 rok 2.0 tdi avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 tylko komp i odczyt błedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4RK0 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Mi się pokazuje acc blocked jak pada deszcz, śnieg i się ubrudzi radar. zdarza się to dosyć czesto- tez tak macie czy to kwestia kalibracji na granicy błędu? Udało mi się założyć acc bez kalibracji w aso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozuch762 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Panowie, wrzucał ktoś radar z Q5 8R0907561 do A4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo.td Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Panowie Małe szybkie pytanie. ACC założone, CP ściągnięte, wszystko śmiga oprócz jednego nie mam menu w MMI 3G+ Jest tylko wyszarzona pozycja, a jak chcę w nią wejść to wyświetla się komunikat "Wybrany system chwilowo niedostępny" ACC na drodze działa bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 KODOWANE było w 5F ? GREEN MENU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo.td Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) 52 minuty temu, wrclaguna napisał: KODOWANE było w 5F ? GREEN MENU Tak, chyba że coś tam pokopałem. Można prosić, co dokładnie w zielonym menu powinno być? Edytowane 16 Maja 2019 przez tomo.td Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 DAJ FOTKI co dokładnie zmieniałes z green menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo.td Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Nie wiem jak to się dzieje. Wczoraj nie działało, dziś śmiga, a nie robiłem nic. Grzegorz dzięki za zaangażowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chester88 Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Pomoże ktoś jak zamontować acc w wersji po lifcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi