Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jak ściągnąć film z dysku nagrywarki tunera Cyfry+ ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

nagrałem sobie program na tuner HD, ale chciałbym do teraz przegrac

jest w ogóle taka mozliwość ?

czekam na info

pozdrawiam

T

Opublikowano

a niemasz w tunku slotu usb cobyś mógł zwalić filma na pena:eusathink:

Opublikowano

tuner ma USB, ale co dalej ?

Opublikowano

niewiem jakiego masz tunka , ale luknij tu powinno być opisane co i jak:naughty: DVHK & LAKI FORUM

Opublikowano

tego nie da sie chyba zgrac :kwasny: jezeli mialbys wpietego pena... wtedy nagralo by sie na nim, jezeli go nie ma - nagrywa na twardzielu

tak mi sie wydaje

Opublikowano

musisz podłączyć nagrywarkę DVD pod dekoder, ustawić sobie program na nagrywarce, puścić film na dekoderze i dopiero zacząć nagrywać.

Opublikowano

juz to robiłem, sygnał jest zakodowany

Opublikowano

To jest chyba nie możliwe. Ja posiadam tuner "N" i w ramach promocji firma zdalnie zwiększyła mi pojemność " dysku" :wink: z 250 do 500 Gb.Mam wrażenie ,że w tych tunerach nie ma twardzieli tylko możliwość natychmiastowego przywołania " nagranego":naughty: programu do rezerwowanej pojemności dysku ale na serwerach 'N". Może się mylę ,ale miałem okazję takie 'zwiększenie" pojemności przerobić na własnym tunerze nie wychodząc z domu.

Opublikowano
juz to robiłem, sygnał jest zakodowany

zapytam dokładnie ojca jak On to robi i Ci napiszę

Opublikowano

w tunerach Nki nagrania są kodowane i ich nie odtworzysz, chyba że masz PS3 to masz darmowy MR...pewnie chwilowo, ale jednak jest(i to nie dla wszystkich)

@devastation

ogólnie, to jeśli byś chciał przegrać w jakości HD nagrania na kompa to wątpię czy się da.. jeśli już to "w locie" i to skalowane w dół.

mogę się mylić bo mam tylko Nkę, ale z drugiej strony na logikę tak pewnie będzie, bo muszą jakoś pilnować materiału.

Opublikowano
w tunerach Nki nagrania są kodowane i ich nie odtworzysz, chyba że masz PS3 to masz darmowy MR...pewnie chwilowo, ale jednak jest(i to nie dla wszystkich)

@devastation

ogólnie, to jeśli byś chciał przegrać w jakości HD nagrania na kompa to wątpię czy się da.. jeśli już to "w locie" i to skalowane w dół.

mogę się mylić bo mam tylko Nkę, ale z drugiej strony na logikę tak pewnie będzie, bo muszą jakoś pilnować materiału.

Co darmowe jak się ma PS3? Mam ten N`kowy z 250GB i by też się przydało jakoś wyciągać te filmy:whistling:

Opublikowano

najprostszym rozwiązaniem było by "puścić film" na TV i z TV zgrywać np. przez tuner tv na dysk komputera. Rodzice mają nagrywarkę UPC i też się zastanawiałem nad zgraniem czegoś z nagrywarki, ale pani na infolini mi powiedziała, że się tego nie da zrobić

Opublikowano

Też sie zastanawiałem nad tym w tunerach z Vectry. Z tego co szukałem nie da się jakoś bezpośrednio

Opublikowano

na tuner TURBODEKODER, udostępinili aplikację umożliwiającą oglądanie wybranych programów na tabletach...

skutkiem ubocznym jest możliwość oglądania na PS3...przypuszczam że to niedługo usuną, nie mniej niektórzy mają to szczęście i mają darmowy multiroom...ja nie:kwasny:

po szczegóły odsyłam na forum N Na PS3 Kanały Nki :D - Forum platformy n :: forum HD