Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy to wina Termostatu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim mam taki problem wsiadam do auta ( temp. na zewn 0 'C) auto nagrzewa sie do 90' stopni na polpicie TRYB AUTO HI (87'C climatronik) jak auto jest w ruchu temperatura sie utrzymuje ale jak tylko sie zatrzymam temperatura nagle spada najpierw szybko do 76 a pozniej wolniej ale tez caly czas spada ...czekalem do 67 ale gdybym dluzej posiedzial to pewnie dalej by spadala . Dodam ze rok temu wymieniany byl termostat originalny z ASO wiec gdzie lezy wina takiego zachowania

Z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

zima, zima, zima.....

Opublikowano

albo czujnik albo termostat do d*py

Opublikowano

Straszny zmarzluch z Ciebie, jak tak grzejesz to się nie dziw, że temperatura chłodziwa tak spada - fizyka działa

Opublikowano
  • Autor

ale kiedys tak nie bylo

Opublikowano

normalne uroki diesla zimą:decayed:

zejdz pare stopni w dół to utrzyma 90:wink:

Opublikowano

Tak jak koledzy piszą, disel i zima. Trzeba się przyzwyczaić, a jak jeszcze dasz mu HI to co się dziwisz :)

W robocie jeżdżę 3 dislami (peugeot tepee, iveco daily i ducato i wszystkie 3 mają tak samo :) )

Opublikowano

Ale molestujesz climatronika. Na początku zimy jeździłem na auto i 20 stopni silnik bardzo się grzal. Zmieniłem na manual i silnik łapie 90 stopni wiele szybciej. Tak jak koledzy piszą diesel tak ma.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta na Hi to moment spada mam to samo jak teraz w zimę użytkuję auto to temperatura max na 21 22 st i jest oko jak więcej to nagrzewnica zabiera i na zegarach leci w dół.

Opublikowano

Zima zima ale moze byc walniety czujnik temp wody lub termostat ale jak Twoj ma rok to raczej to pierwsze . Ja bym zainwestowalnw tn czujnik koszt niewielki a bedziesz przynajmniej spal spokojnie

Opublikowano

Jeśli masz możliwość to sprawdź vagiem czy czujnik i termostat ok.

Opublikowano

To normalne ja mam to samo jak nagrzejesz do 90st to wystarczy na klimatroniku max 20 do 22 st i ma wiać ciepłe i wystarczy sprawdzone

---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

gawey jestem z Lubina DLU ty też? jak tak to się spotkajmy i pogadamy na te tematy daj znaka hej

Opublikowano

sprawdź temp na vagu ja miałem 85 a na liczniku 90 i na climatroniku 90, termostat był delikatnie otwarty po wymianie jest 90 i ok.