12pawel12 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Cześć. Czy ktoś z was próbował robić jakieś elementy z carbonu? Interesują mnie koszta materiałów i sprzęt który jest potrzebny do wykonania jakiegokolwiek elementu.
Gwerty Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 CARBON Forum • Włókno węglowe forum tu znajdziesz duzo info.
Piotrek81 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 chyba koledze PUMA ktos to obklejal i wyszlo zaje.... ---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 ---------- chyba koledze PUMA ktos to obklejal i wyszlo zaje.... o sory ty chciales robic a nie obklejac zle przeczytalem:facepalm:
Dikson Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jak już zrobisz napisz na forum i dołącz zdjęcia.
Reggi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Cześć.Czy ktoś z was próbował robić jakieś elementy z carbonu? Interesują mnie koszta materiałów i sprzęt który jest potrzebny do wykonania jakiegokolwiek elementu. Ja kiedyś. Wszystko zależy co chcesz robić ? Czy chcesz tylko obklejać czy robić elementy. Jak obklejać to potrzebujesz włókno węglowe, żywicę epoksydową i coś czym odciągniesz naddatek żywicy. Są gotowe zestawy na allegro, możesz sobie kupić i spróbować.
Kuba94 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ja dziś spróbowałem okleić jeden element i nie wyszło najgorzej za niedługo zabieram się za resztę. Pozdro
Onkel Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja mam oklejone wszystkie dekory,popielarki i ramię biegów. Nawet fajnie to wyszło. Wysyłane z mojego HTC Wildfire S
P-U-M-A Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 chyba koledze PUMA ktos to obklejal i wyszlo zaje....---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 ---------- chyba koledze PUMA ktos to obklejal i wyszlo zaje.... o sory ty chciales robic a nie obklejac zle przeczytalem:facepalm: Mylisz pojęcia ja nie mam nic naklejane:wink: ---------- Post dopisany at 19:09 ---------- Poprzedni post napisany at 19:08 ---------- Ja dziś spróbowałem okleić jeden element i nie wyszło najgorzej za niedługo zabieram się za resztę. Pozdro http://images35.fotosik.pl/1780/d8f30904bfd91137med.jpg Przecież to folia jest nie Carbon:doh:
Piotrek81 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 chyba koledze PUMA ktos to obklejal i wyszlo zaje....---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 ---------- chyba koledze PUMA ktos to obklejal i wyszlo zaje.... o sory ty chciales robic a nie obklejac zle przeczytalem:facepalm: Mylisz pojęcia ja nie mam nic naklejane:wink: ---------- Post dopisany at 19:09 ---------- Poprzedni post napisany at 19:08 ---------- Ja dziś spróbowałem okleić jeden element i nie wyszło najgorzej za niedługo zabieram się za resztę. Pozdro http://images35.fotosik.pl/1780/d8f30904bfd91137med.jpg Przecież to folia jest nie Carbon:doh: sory P-U-M-A faktycznie pomylilem pojecia:facepalm:
olovski Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Podepn sie nie zostalo komus jakies kawalki niepotrzebne Potrzebuje kilka malych kawalkow chce to klarem prysnac zobaczyc jak bedzie w polysku wygladalo Moze zostalo komus troche odpadow?
Rekomendowane odpowiedzi