Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 chyba jestem za mlody jeszcze na "te" sprawy i to Ja pojde spac Jakie "te" sprawy? O czym Ty piszesz... Chodziło o to że: Gdyby Osa była w Polsce to by wskoczyła do mnie na piwko No jak można tego nie zrozumieć bo pewnie Kicia zaraz nie wiadomo co sobie pomyślał :>
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 chyba jestem za mlody jeszcze na "te" sprawy i to Ja pojde spac Jakie "te" sprawy? O czym Ty piszesz... Chodziło o to że: Gdyby Osa była w Polsce to by wskoczyła do mnie na piwko No jak można tego nie zrozumieć :naughty: no prawie uwierzylem :polew: [br]Dopisany: 08 Październik 2008, 00:37_________________________________________________ chyba jestem za mlody jeszcze na "te" sprawy i to Ja pojde spac Jakie "te" sprawy? O czym Ty piszesz... Chodziło o to że: Gdyby Osa była w Polsce to by wskoczyła do mnie na piwko No jak można tego nie zrozumieć bo pewnie Kicia zaraz nie wiadomo co sobie pomyślał :> no jak nie wiadomo jak wiadomo co :polew:
rafalekx Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 no prawie uwierzylem no ale taka prawda...
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 faceci :gwizdanie: a miało być o duchach [br]Dopisany: 08 Październik 2008, 00:40_________________________________________________jak zwykle jest miło niezmiernie, ale idę spać, róbta co chceta
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 a mialo byc tak pieknie :polew:
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 kolorowych snów moje Miśki
rafalekx Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 kolorowych snów moje Miśki Cześć owadku
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 kolorowych snów moje Miśki kolorowych bzyyykaczko :polew:
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 branoc wszystkim samotny dobranoc [br]Dopisany: 08 Październik 2008, 00:54_________________________________________________tak to Ja tez dobranoc wszystkim
fahrenheit Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 no to ja dla odmiany Dzien Dobry Wszystkim Kto rano wstaje temu .......... daje
Gość osetti Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 hello dobry wieczór, ja tylko na chwilkę :gwizdanie:
kiciafirerek Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 hello dobry wieczór, ja tylko na chwilkę :gwizdanie: jsane jak zawsze jak tam minelo popoludnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 popołudnie? jak to popołudnie... a miało sie zdarzyć coś wyjątkowego?! idę spać.. miała byc chwila więc jest :gwizdanie: dzisiaj będę bardzo słowna [br]Dopisany: 08 Październik 2008, 23:49_________________________________________________buziaki dla całej nocnej zmiany dobrej nocy
kiciafirerek Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 popołudnie? jak to popołudnie... a miało sie zdarzyć coś wyjątkowego?! idę spać.. miała byc chwila więc jest :gwizdanie: dzisiaj będę bardzo słowna [br]Dopisany: 08 Październik 2008, 23:49_________________________________________________buziaki dla całej nocnej zmiany dobrej nocy popoludnie z............wzajemnie udanej nocy
rafalekx Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 A ja powiem tylko branoc Właśnie wróciłem (jakoś wcześnie? ) z maleńkiej imprezy... lekko %
marcin j Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Witka, dawno tu nie zaglądałem pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi