Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 dobra żarty żartami, bardzo Was lubię, ale ja idę spać ... Rafał gratuluję! stawiasz! Kiciu no wiesz... :gwizdanie: dobranoc Miśki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 musze na bzzyyyy bzyyyyyy leciec spac snic i tym podobne fikolki bo mnie moja zasnie i bede musial wam sie w lozko wbic a tego nie chcecie zwlaszcza osssssssssssssska mezata :gwizdanie: branoc bzzz dobra bzzz bz bzzzzz jutera do bzzzz Czyli że co że niby myślisz że ja bym nie miał nic przeciwko wbijania do mnie? Chyba Cię pogrzało Idź do Osy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 że Cię tyż Cieszę się bardzo, ale chyba idę już spać Aaaa nie chwaliłem się :gwizdanie: ZDAŁEM ten egzamin co się tak uczyłem ostatnio i zaniedbywałem Was niezauwazylem zebys mnie zaniedbal ale osssettii to owszem ale wazne ze cos po obcemu pisze to chyba wyszkolila sie tam gdzie byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 stawiasz! Ja już poczyniłem powinność studenta wczoraj tzw. ZZZ Zakuć Zaliczyć Zapić BRANOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 musze na bzzyyyy bzyyyyyy leciec spac snic i tym podobne fikolki bo mnie moja zasnie i bede musial wam sie w lozko wbic a tego nie chcecie zwlaszcza osssssssssssssska mezata :gwizdanie: branoc bzzz dobra bzzz bz bzzzzz jutera do bzzzz Czyli że co że niby myślisz że ja bym nie miał nic przeciwko wbijania do mnie? Chyba Cię pogrzało Idź do Osy nie ze to tamto ale to :drunk: :drunk: :drunk: a nie masz meza wiec nikt nie bedzie trul hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 dobranoc! Święta trójka do łócha! każdy do swojego. papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 dobranoc! Święta trójka do łócha! każdy do swojego. papa Eeee tam a ja dzisiaj idę do nie swojego Branoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 dobranoc! Święta trójka do łócha! każdy do swojego. papa tak kazdy do twojego :gwizdanie: bzzzzzzzzzzzz ranoc ranoc bzzzz ekipie nocnej jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazdy :> raflex powodzenia lozkowego bzzzzania kolorowych snow bzyyy bzyyy bzyz bzyyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 :gwizdanie: bzzzzzzzzzzzz ranoc ranoc bzzzz ekipie nocnej jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazdy :> raflex powodzenia lozkowego bzzzzania kolorowych snow bzyyy bzyyy bzyz bzyyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 :gwizdanie: bzzzzzzzzzzzz ranoc ranoc bzzzz ekipie nocnej jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazdy :> raflex powodzenia lozkowego bzzzzania kolorowych snow bzyyy bzyyy bzyz bzyyyyy a bylo wieczor dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 :gwizdanie: bzzzzzzzzzzzz ranoc ranoc bzzzz ekipie nocnej jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazdy :> raflex powodzenia lozkowego bzzzzania kolorowych snow bzyyy bzyyy bzyz bzyyyyy a bylo wieczor dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 :gwizdanie: bzzzzzzzzzzzz ranoc ranoc bzzzz ekipie nocnej jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazdy :> raflex powodzenia lozkowego bzzzzania kolorowych snow bzyyy bzyyy bzyz bzyyyyy a bylo wieczor dobry wieczor wieczor trzymaj warte mykam spac bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bz bzzz bz zbz bz zb zbyzbyzbybzyybzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 :gwizdanie: bzzzzzzzzzzzz ranoc ranoc bzzzz ekipie nocnej jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazdy :> raflex powodzenia lozkowego bzzzzania kolorowych snow bzyyy bzyyy bzyz bzyyyyy a bylo wieczor dobry wieczor wieczor trzymaj warte mykam spac bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bz bzzz bz zbz bz zb zbyzbyzbybzyybzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 DOBRY WIECZÓR WSZYSTKIM :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ale ja dzisiaj z Wami nie poklikam... Jutro rano pobudka Tak więc miłej nocki BRANOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ale ja dzisiaj z Wami nie poklikam... Jutro rano pobudka Tak więc miłej nocki BRANOC Ja zawsze mam rano pobudke co nie przeszkadza mi w klikaniu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Do spania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi