grabson765 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 po browarku brzusio rosnie :gwizdanie: .....a sam obaliłem leszkow 10 w sobote ale to sie juz nigdy nie powtorzy niezly wynik w czasach swietnosci tez tyle potrafilem niestety to dawno bylo teraz polecam Tyskie
kiciafirerek Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Witam kolegów i kolezanke oooooooo wieczór koleżanka nie spodziewałem sie tu tłumu nie facecików
Gość osetti Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 ma ktoś Lecha na zbyciu? Nie, ale mam Mariusza, może być? Yelo proszę Cię, ja o piwie mówię, brakuje mi tu polskiego browara ;( Kicia zdrowie jak zwykle do d....! po browarku brzusio rosnie nie dbam o linię :gwizdanie:
kiciafirerek Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=ZpUtQmhb43k&feature=related ale to nie Ja :gwizdanie: :polew:
Azunia Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 tłumu? jestem tylko ja i osa, chyba ze o czyms nie wiem :gwizdanie:
kiciafirerek Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 ma ktoś Lecha na zbyciu? Nie, ale mam Mariusza, może być? Yelo proszę Cię, ja o piwie mówię, brakuje mi tu polskiego browara ;( Kicia zdrowie jak zwykle do d....! po browarku brzusio rosnie nie dbam o linię :gwizdanie: nie musisz jest [br]Dopisany: 27 Październik 2008, 23:28_________________________________________________ tłumu? jestem tylko ja i osa, chyba ze o czyms nie wiem :gwizdanie: jak na nocna jazde to dla mnie az nad to ! Az mi cisnienie skoczyło :polew:
Gość osetti Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 chyba nie wracam w grudniu do PL i nie wiem czy płakac czy się smiać.... ale chyba nie ma po co tam wracać, jedna wielka poracha?
kiciafirerek Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 chyba nie wracam w grudniu do PL i nie wiem czy płakac czy się smiać.... ale chyba nie ma po co tam wracać, jedna wielka poracha?
Azunia Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 tłumu? jestem tylko ja i osa, chyba ze o czyms nie wiem :gwizdanie: jak na nocna jazde to dla mnie az nad to ! Az mi cisnienie skoczyło :polew: a gdzie ci skoczylo?
kiciafirerek Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 tłumu? jestem tylko ja i osa, chyba ze o czyms nie wiem :gwizdanie: jak na nocna jazde to dla mnie az nad to ! Az mi cisnienie skoczyło :polew: a gdzie ci skoczylo? tam gdzie zawsze skacze w bok
Azunia Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 dobra, ja zmykam bo cosik tu ciezko idzie ta "dyskusja" dobranoc wszystkim nocnym markom
Gość osetti Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 faktycznie nudą powiewa... buenas noches.
grabson765 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 faktycznie nudą powiewa... buenas noches. zdaje sie tylko
kiciafirerek Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 dobra, ja zmykam bo cosik tu ciezko idzie ta "dyskusja" dobranoc wszystkim nocnym markom dobranoc [br]Dopisany: 27 Październik 2008, 23:46_________________________________________________ faktycznie nudą powiewa... buenas noches. ktos nie w sOSIE [br]Dopisany: 27 Październik 2008, 23:46_________________________________________________dobranoc a miało byc tak pieknie
rafalekx Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 phi no co jest? dzieciaczki już poszły spać? Ale "mięciuchy" A ja właśnie z kina wróciłem :gwizdanie: i mówię branoc
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 primera! almera , micra itd...
Tytus Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 micrusia :polew: :polew: Mój kolega tak nazywa swoje auto
Gość osetti Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 pathfinder, navara, terrano....
Rekomendowane odpowiedzi