Gość osetti Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 no chyba że odrobine czerwonego wina.... na pewno nie zaszkodzi ... pozdrawiam ginekolog naprawdę jesteś ginekologiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 osa macie tam żabke? taaa żabkę Kiciu nie piję alkoholu! od wczoraj :oklaski: ale super bedzie nowy A4 klubowicz naj najmlodszy proponuje juz zrzutke robic dla niego naA4 B10 synek bedzie ?? czy jeszcze nie wiadomo.... :wink4: :wink4: :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Rafałku logi to mi jutro lekarz zrobi a jaka płeć to jeszcze nie wiem dobra idę się położyć, dzięki wszystkim :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 kicia Osa będzie miała córeczkę Ja już się ustawiam w kolejce do niej Osa przyjmiesz mnie jako zięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 nie ale miałem całkiem niedawno sytuacje z narodzinami i ciążą swojej żonki i piła winko i piwo Reds i dziecko jest super zdrowe....lekarz zaleca dla dobrego krążenia.... jestem inż. systemów produkyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Rafałek stary chłop już będzie jak ona 18tkę będzie kończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 systemów produkcyjnych ale jakich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Rafałek stary chłop już będzie jak ona 18tkę będzie kończyć eee tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Rafałku logi to mi jutro lekarz zrobi a jaka płeć to jeszcze nie wiem dobra idę się położyć, dzięki wszystkim :* a ja dostane maila ? zanim sie polozysz mamusko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 a ja dostane maila ? Kicia ja Ci mogę wyslać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Rafałku zrób to, ja już naprawdę muszę się położyć. Dobrej nocy Panowie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 na pewno nie produkcyjnych dzieci.....projekty gniazd producji schematy lini i takie tam ...nie pracuje w zawodzie bo lepszą kasę robie na higienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 a ja dostane maila ? Kicia ja Ci mogę wyslać dawaj [email protected] [br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 23:18_________________________________________________ Rafałku zrób to, ja już naprawdę muszę się położyć. Dobrej nocy Panowie :* spokojnego leżakowania :) :) ale radosna nowine przyniosła oseczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 3maj się Oska znaczy trzymajcie się :> Bo teraz jest Was 2 sztuki jak nie więcej Kicia podaj maila na PW [br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 23:19_________________________________________________Kicia poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daymoon Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 bry co? dziecko? ziaża?? gdzie?? co jak?? Osa z kim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Daymoon opanuj się chłopcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 bry co? dziecko? ziaża?? gdzie?? co jak?? Osa z kim? co za koleś uwielbiam Twoje posty :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Trzeniu a Ty też inżynieria produkcji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daymoon Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Daymoon opanuj się chłopcze dobrz dziecko :> OSA gratulue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Trzeniu a Ty też inżynieria produkcji?? nie , nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi