Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm....o co kamann :embarrassed:

Solar to nie o naszego spota chodzi :wink4:

Wpadajcie wpadajcie. Ja postaram się zawitać tak jak trzeba, a nie jak dotychczas :decayed:

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 171,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

3 majcie się :good:

Opublikowano

hmmm....o co kamann :embarrassed:

Solar to nie o naszego spota chodzi :wink4:

Wpadajcie wpadajcie. Ja postaram się zawitać tak jak trzeba, a nie jak dotychczas :decayed:

na pewno ktos przyjedzie :decayed: my musimy was tez kiedys zaskoczyc na spocie tak jak wy nas zaskoczyliscie liczna grupka :decayed::naughty::good: branoc paniom i panom :)
Opublikowano

No i ja uciekam :wink4: Branoc :hi:

Opublikowano

DZIEN... dobry wieczor we wrocku snieżek melduje :hi: Q na lecie bardzo pozytywne odczucia ale ESP było ON :tongue4:

Opublikowano

Ja nie mam Q i też się bawię, tylko muszę ręczny poprawić :evil:

Opublikowano

Bez Q tez można fajnie się pobawić :naughty:
Opublikowano

wczoraj mojej mamie przywaliło w tyłek A4 cabrio, miało włączone ESP - niestety tutaj skutek był taki, że nigdzie nie mógł kierowca odbić (ślisko i ESP nie pozwala).

Opublikowano

hehehe i po co ludziom ESP :naughty:

:hi: bry ja na chwilkę :decayed: Osa coś nam ucichła na dobre :( Przyjechała do Polski i milczy... A miała tak organizować jakąś imprezę jak wróci :rolleyes:[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 23:29_________________________________________________Zauważyliście że ykk ostatnio jakiś cichy się zrobił? :mysli::blink:

Opublikowano

wczoraj mojej mamie przywaliło w tyłek A4 cabrio, miało włączone ESP - niestety tutaj skutek był taki, że nigdzie nie mógł kierowca odbić (ślisko i ESP nie pozwala).

ESP nie pozwala na sliskim skrecic :blink::shocked: chyba zaczne go wylaczac myslalem ze to pozwala kontrolowac tor jazdy...

Opublikowano

Zauważyliście że ykk ostatnio jakiś cichy się zrobił? :mysli: :blink

masz racje :wink4: dawno go tu widziałem :przebiegly::kox:
Opublikowano

Ja mam Q ale niestety tez automata i d*pa blada rekawka nie mam co nawet dotykac bo cos sie spindoli podobno

cos = skrzynia

Opublikowano

Po co komu rękawek na śliskim. Wystarczy gaz i kiera :gwizdanie:

Opublikowano

ESP nie pozwala na sliskim skrecic :blink::shocked: chyba zaczne go wylaczac myslalem ze to pozwala kontrolowac tor jazdy...

Tutaj masz troszk wiadomosci o ESP wiec sobie poczytaj :decayed: bedziesz bardziej wiedział o co sie rozbiega :wink4::kox::good:http://pl.wikipedia.org/wiki/ESP_(motoryzacja) oraz http://www.motofakty.pl/artykul/esp_jak_po_szynach.html[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 23:51_________________________________________________

Po co komu rękawek na śliskim. Wystarczy gaz i kiera :gwizdanie:

jak toczysz sie ze stromej górki na letnich wystarczy tylko właczony motor aby wspomaganie działało jak nalezy i hempel :naughty::decayed: zabawa wowczas jest gwarantowana :good::decayed::naughty:
Opublikowano

dobra mykam spać... BRANOC :hi:

Opublikowano

ja rowniez już mykam pod kołderke :decayed: dobrej nocki :wink4::kox:
Opublikowano

pokorny sługa dziękuje :) Mniej więcej wiem, o co chodzi w ESP, ale chodziło mi po prostu o to, że chłopak chciał odbić szybko w prawo, żeby uniknąć zderzenia, a tam była totalna szklanka, więc ESP próbując wyprowadzić auto z poślizgu, przyblokowało możliwość skręcenia, co na tak śliskiej jezdni, byłoby z pewnością bardzo trudną sprawą;/

Opublikowano

wlasnie tak myslalem ze to stabilizuje tor jazdy ale z tego co kolega napisal...wynika ze ESP działa jak blokada skretu "ślisko ESP nie pozwala)

miałem juz kilka goracych zdarzen na drodze i kilka razy DSC ESP i inne cuda pomogły :naughty:

wiec lekkie zdziwko mnie złapało na to co przeczytałem [br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 00:00_________________________________________________

pokorny sługa dziękuje :) Mniej więcej wiem, o co chodzi w ESP, ale chodziło mi po prostu o to, że chłopak chciał odbić szybko w prawo, żeby uniknąć zderzenia, a tam była totalna szklanka, więc ESP próbując wyprowadzić auto z poślizgu, przyblokowało możliwość skręcenia, co na tak śliskiej jezdni, byłoby z pewnością bardzo trudną sprawą;/

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) to rozumiem :) a masz jakies fajne MP3 :naughty::polew: tak od tematu...

ta sytuacje zrozumialem z ESP :hi:[br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 00:02_________________________________________________

branoc do jutra

Opublikowano

dobry dobry witam i zaraz zmykam bzzzz bardzo mp3 bardzo pozytywna :)