Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry i Branoc - musialem się odmeldować, jako "nocny jeździec";D W "b7" coś przybyło - szyba przednia i wypolerowane drzwi;D Przybywa powoli, ale w końcu wyjedzie;) pzdr 600

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 171,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

ja rownież :hi: i zarazem :hi:, a w przyszłym tygodniu wraca moja furka , posiedzi trochę u mechanika, ale za to powinna być "gitara". Na prawdę tylko dni odliczać do odzyskani swojego "furaka" od mechanika.. Branoc

Opublikowano

witam jest tu ktoś :naughty:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 23:50_________________________________________________wszyscy śpiom to i ja biorem tabletku i spać

Opublikowano

jestem jestem bzzzzz

Opublikowano

Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy :good:

BLUZY

POLARY

Opublikowano

witam jest tu ktoś :naughty:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 23:50_________________________________________________wszyscy śpiom to i ja biorem tabletku i spać

:shocked::blink::kox: Jareczku a co Ty tu robiłeś? :kox: I jakie "tabletku" Ty brałeś :naughty:

Witam i mówię BRANOC :hi: Niestety brak czasu na siedzenie na forum ;( Projekciki trzeba liczyć... :decayed:

Opublikowano

:> wieczor dobry [br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 23:02_________________________________________________taka opowiesc na dobranoc bo uciekam dzisiaj po drodze do domu widziałem wypadek A4 B5 uderzyła czołowo w A3 tak jak by B7 o ile to ma takie same oznaczenia nie znam sie na A3 sorki jesli zle opisałem A3 koleszka wyjezdzal z podpozadkowanej na kostce A4 lekko go poniosło i czoło jak ta lala :good: tak wiec ostroznosci zycze i branoc bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :hi:

Opublikowano
:hi: i branoc skoro tu taka cisza... :hi:
Opublikowano

:hi: i branoc skoro tu taka cisza... :hi:

witam witam i o zdrówko klubowiczów pytam :cool1: czy wasze niunki są gotowe by odpalic na jutrzejszym mrozie :wink4: :gwizdanie: Jeszcze na taka cisza :naughty: niektórzy bacznie po nocach śledzą forum :decayed:
Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano

co sie stalo ?

Opublikowano

chyba utknąłem na necie do rana. szukam schematu elektrycznego[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 23:29_________________________________________________chyba sobie odpuszczę. ale spać i tak nie pójde :decayed:

Opublikowano

ja mykam dobranoc bzzz powodzonka jak by co :)

Opublikowano

Prowadziłem dziś Tico :decayed: ..........................................Jakie mam fajne autko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1.8T to poootwooorr

Opublikowano

dlaczego branoc a nie dobranoc??? :>

pozatym lepiej sie witać niż zegnac:d

SIEMA

Opublikowano

witam po 23 :naughty: