Gość osetti Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Wchodzę rano i nie wierzę, czy to wciąż jest ten sam wątek? Pełno mistrzów od poezji, a to dopiero początek. DJ pięknie z rytmem leci, Swieżak też niczego sobie, a myślałam, że to ja mam tylko tak poryte w głowie Zatem drodzy klubowicze, i Panie Prezesie w chwale tak nam KLUB jest priorytetem, że będziemy pisać dalej! miłego dnia wszystkim :>
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Delikwencie On-line są, Lecz niebardzo zacząć chcą Wobec tego, post dziś pierwszy Jam napiszę - tomik wierszy Przez kolegę, co rymował, Niejeden poeta się nam tu wychował Od dwóch dni ta jazda nocna, W wiersze nieustanie jest owocna Mózg wysila i myślenie, takie głosek ułożenie! Bez napojów wyskokowych, muszę tworzyć składak wyrazów rymowych Niech mnie teraz ktoś wyręczy bo mój mózg się zbytnio przemęczy!
marcin j Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Cóż to sie tu dzisiaj dzieje ? Nikt nie pisze, nikt nie chleje?
kiciafirerek Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 mi sie wstyd przywitac i o zdrowie nawet pytac wierszy pisac ja nie umiem wiec dobranoc tu skombinuje :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Nie wywołuj wilka z lasu Bo do barku zejść nie mam czasu! Powiem szczerze, nie ma po co Bo tam tylko spiryt z 80% mocą Nie ma lecha, heinekena, ni wareczki, ni pilsnera Wniosek prosty czas wyciągnąć Jutro rodzince trzeba coś napąknąć [br]Dopisany: 10 Luty 2009, 23:48_________________________________________________ Jestem glodny.. Nie obżeraj się, tylko http://www.youtube.com/watch?v=3dNmqvaziQc
arczi900819 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Więc ja może też coś skminie bo po jednym jestem winie, trzeba grzecznie się przywitać i serdecznie Was zapytać: Co się dzieje z owym wątkiem :?: Czy tu rodzą się poeci że Wam jakoś rym tak leci i wychodzi taki problem że ja zaraz tu pier**lnę :polew: :polew:
swiezak84 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 na gokartach dzisiaj bylem i sie niezle ubawilem przyspieszanie, wyprzedzanie i ostrych zakretow branie rowna byla bardzo walka moj gogarcik byl jak lalka lecz niestety nie wygralem bo sie strasznie mocy bałem niezle jednak mialem czasy lecz juz potem zbraklo kasy i choc drugi przyjechalem sam siebie mistrzem nazwalem
arczi900819 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Piję dzisiaj cały dzień bo mnie dopadł jakiś leń Teraz już się ledwie trzymam i się trochę dziś przekimam Dobrej nocy życzę Wam a ja właśnie jużek spadam branoc
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Alko widać tu pomaga, gdy ktoś w rymach niedomaga Tak więc zgodnie z tą zasadą, lecę zdrowie wypić żwawo.
_Solar_ Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 co za j****a cisza na tym wątku nastała ; Właśnie sie zalogowałem i gdy ten wątek przeczytałem dziwną minę miałem, Mam czas więc i ja tutaj się wpiszę, Ale weny mi brak zmęczenie mnie dogania, więc mówie cześć i idę coś zjeść Branoc
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Dyskusja rozgorzała, zdrowie wypite, ludzi tu bez mała jakieś tysiąc bite! nie ma z kim pogadać a cholerna szkoda idę wyrek rozkładać i pozdrawiam moda. Branoc.
swiezak84 Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 nikt tu dzisiaj nie zaglada pewnie wiekszosc film oglada....
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Dzisiaj już nie porymuję, bo się nie na siłach czuję Za to logi mam zrobione I A4 przegonione;] Razem z Panem baskeciorem, Jechaliśmy pięknym torem Wszystko śmiga,jak ta lala Szkoda tylko, że zawiecha tak nawala Termostacik do wymiany, kupię nowy, nieśmigany AFN'ik w super stanie Zapewni mi dziś spokojne spanie. Program tylko by się przydał, by automat koła zrywał Pora fakty podsumować I posłanie przygotować Życzę wszystkim kolorowych snów Jutro się tu zjawię znów! :>
_Solar_ Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Dobry wieczór wszystkim mówię wam bo dzis dobry humor mam. Wypiłem se dzis beczke piwa a na wieczór mi sie w glowie kiwa.
rafalekx Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Solarek Twoje zdrówko! Najlepszego chłopie
Rekomendowane odpowiedzi