rafalekx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Noc to sie dopiero zaczyna Tak tak a Ciebie już nie ma offline... cwaniak :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Noc to sie dopiero zaczyna Tak tak a Ciebie już nie ma offline... cwaniak :gwizdanie: Ja jestem ... to chyba było najdłuższe formatowanie dysku jakie miałem A jeszcze musze list machnąć
michu93 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 noc z czwartku na piatek to najspokojniejsza noc z tego co slyszalem;] a z niedzieli na poniedzialek najgorsza
rafalekx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A jeszcze musze list machnąć Jaki list? noc z czwartku na piatek to najspokojniejsza noc z tego co slyszalem;] o z tym się nie zgodzę Czwartki dla studenta są zawsze ciężkie hehehe Znaczy się piątkowe poranki...
danii1987- Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 z tego co słyszę za oknem, to nie za bardzo. Można powiedzieć że jednostka wojskowa urodziny obchodzi tak sobie chłopaki śpiewają
rafalekx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 danii1987- o kolega z okolicy podobno obwodnica i dojazd do Białej fatalny jutro się wybieram na chwilkę... chociaż jeszcze nie wiem... A co tam takie święto? WKU zamykają? No wreszcie... Nie będą ludzi straszyć
danii1987- Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 o obwodnicy nawet nie wspominaj już trochę sobie na niej spód w audioli porysowałem, teraz bezpiecznie 50 nie więcej. A co zamykali to nie wiem, ale śpiewnik mieli bogaty
rafalekx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Nie wiem czy to z Tobą gadałem czy z kimś innym z Białej ale jak coś to zapraszam do nas do Radzynia na spocika jakiegoś Jak coś to pisz na PW A co do obwodnicy i dojazdu ode mnie do Białej to wreszcie będzie po czym jechać, normalnie szykują się drogi bardzo ciekawe, a nie jak do tej pory, dziura na dziurze Ciekawe jak długo to potrwa
Reggi Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A jeszcze musze list machnąć Jaki list? Do mojej księgowej
danii1987- Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 może w końcu będzie można pomyśleć o większej glebie do autka bo jak na razie to na fabrycznej można zderzaczek zgubić. Dobra trzymcie sie panowie nie ma to jak na 7 do roboty
rafalekx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 No ja tyż chyba mykam... dobrej nocy Panowie i Panie których tu nie widać ostatnio
Reggi Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 branoc [br]Dopisany: Sierpień 07, 2008, 01:03:03 _________________________________________________Ikkkkkkaaaa kkaaaa sie jeszcze czaji w tym temcie
hajper Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Sprzedana. Trochę smutno jak widziałem jak odjeżdża.
michu93 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Sprzedana. Trochę smutno jak widziałem jak odjeżdża. znam ten ból
Rekomendowane odpowiedzi