Gość osetti Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 ale nam się tutaj kolega rozkręcił fju fju :gwizdanie:
Ukasz699 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ale nam się tutaj kolega rozkręcił fju fju :gwizdanie: Ktory ??
Gość osetti Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ale nam się tutaj kolega rozkręcił fju fju :gwizdanie: Ktory ?? TY
Ukasz699 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ale nam się tutaj kolega rozkręcił fju fju :gwizdanie: Ktory ?? TY Ja to dzis jestem na diecie Mistrza bulka banan Wiec sobie nie zartuj no no
Gość osetti Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 no tak właśnie myślałam, że coś piłeś :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Jedni w kącie walą prącie, inni posty tutaj piszą, jeszcze inni siorpią pysiora, lub też ogóry kiszą Są też tacy, co po nocach Freda czochrają nieustannie, A istnieją nawet tacy, Co w kask walą Niemca w wannie... Jest też grupa tych normalnych, Co dziewczyny posiadają, Nie mają też snów koszmarnych, Do "współpracy" się nadają... Innym radzę się wyluzować, I na ręcznym już nie jechać, Bo od tego macie auta, żeby czasem się uśmiechać
Ukasz699 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 no tak właśnie myślałam, że coś piłeś :gwizdanie: Oj jak bym pil to bym bardzo rozrabial podatny jestem na procenty.. Te tluszczowe to wlasnie pozytywnie wplywaja na Mnie
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Masz duży szacunek do własnej osoby.... :gwizdanie:
Ukasz699 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Masz duży szacunek do własnej osoby.... :gwizdanie: Upsss az tak to widac Kurcze a czemu tak sadzisz ??
Gość osetti Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Bartek znowu pojechałeś, dobrym rymem rzecz to jasna. Chyba dawno nie ruch**eś, marzy Ci się panna ciasna? Nie od dzisiaj rzecz to pewna: Każdy świętego udaje. Jednak wszyscy myślą jak tu spuścić trochę płynów z jajek. Tak więc koniec udawania, pisać trzeba z prawdą zgodnie: Każdy chęć ma do ruch**nia, każdy lubi ściągać spodnie [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 01:10_________________________________________________ale mam zryty łeb
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Bartek znowu pojechałeś, dobrym rymem rzecz to jasna. Chyba dawno nie ruch**eś, marzy Ci się panna ciasna? Nie od dzisiaj rzecz to pewna: Każdy świętego udaje. Jednak wszyscy myślą jak tu spuścić trochę płynów z jajek. Tak więc koniec udawania, pisać trzeba z prawdą zgodnie: Każdy chęć ma do ruch**nia, każdy lubi ściągać spodnie [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 01:10_________________________________________________ale mam zryty łeb Ja nie moge, Ty naprawdę jesteś porządnie zboczona i masz przeorany kask Jakie ciasne panny? Jakie płyny? A co do kolegi, to ten szacunek do własnej osoby przejawiasz słowem "Mnie" z dużej litery Ok, dorymujmy coś dalej, bo widzę, że nawet ktoś tu siedzi jeszcze... Jak ten świat jest urządzony? Wąskie mamy horyzonty... Osa, Ukasz - każdy zboczony, W umysłu sprośne zagląda kąty... Dwa tematy poruszają - Auta, d*py - koniec listy, Jak nie jeżdżą - się ru@#$%^ą, Wchodzi znowu ch*j do p****y! Ja tu jestem grzeczny chłopak, Więc zgorszenie przez Was mi grozi! Dziś nie piję, bo czteropak Się w lodówce długo mrozi... Nie zrozumiem Was na trzeźwo, O normalność nie podejrzewam, W d*pę trzeba walnąć wierzbą, Bo się czytać odechciewa Sam normalny ja nie jestem, Wiecie o tym doskonale... Czytanie tu dobrym testem, Czy je****ty jestem stale. Jak zaobserwować można szybko, Nic się wszakże nie zmieniło - Dj walnął się w łeb płytką, A takie to cudowne dziecko kiedyś było....
Gość osetti Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 W d*pę trzeba walnąć wierzbą? Ale dziwne masz fetysze. Żeby kogoś kręciły drzewa, o czymś takim pierwsze słyszę.
Ukasz699 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Wiesz no staram sie jesli zwracam sie do kogos uzywac jednak tej duzej literki z grzecznosci.. Jesli pisze o sobie to juz chyba nawyk.. Zboczenie.. Zwal jak zwal.. Dobra Pismiaki ja spadam spaciu Bye A teraz prawa strona chrapie lewa gwizdze :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Ale Osa kombinujesz...jakie fetysze, dziewczyno? Drzewa jakoś mnie nie kręcą, tylko wierzba akurat się rymowała Looknij na zegarek... Btw - Como estas?
Gość osetti Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 nie czepiaj się dobra? Ty też czasami napiszesz ryma który się k... d... nie trzyma! estoy bien... muy bien y tu?
Ukasz699 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tu to Cisza Zaraz cisza ... Byla tego dnia :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Tu to Cisza Zaraz cisza ... Byla tego dnia :gwizdanie: ciekawe kiedy burza będzie ?
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Rymem dziś, po przerwie długiej, Coś napiszę, niedobrego Gdyż z radości mojej błogiej, Doczekałem się ja złego Jak co rano, odpaliłem, Załączyłem bieg i w drogę Zbyt długo nie pojeździłem, Silnik zgasł - zapalić nie mogę! Maska w górę, patrzę w rozrząd, Wiem już, że różowo nie jest Ktoś popełnił niegdyś wielki błąd Wałek luźny - je**ł to pies!!! Zamiast na uczelnię jechać, Wziąłem się za rozbieranie Po co miałem dłużej zwlekać, Skoro było rozeznanie... Pokrywę zaworów zdjąłem, A tam szklanki połamane! Gładź zniszczona, więc powziąłem Myśl - Trza głowicę na podmianę! Wałek krzywki ma styrane Więc go trzeba też wymienić, Po tym jeszcze popychane olejem szklaneczki zmienić Jutro może części będą, więc się za składanie wezmę Trzymać kciuki, przecz wszech błędom Niech AFN gra, jak wściekły klezmer! Oby korby były całe oraz tłoki i pierścienie Chociaż koszty już niemałe, Słyszeć muszę silnika tchnienie! Jutro zdam Wam post-relację, Czy już furka śmiga znowu Lub czy będzie miała wakacje Albo zepchnę ją do rowu? Nie - do rowu mam ochotę, Zepchnąć tego, co ten motor Niegdyś wziął do siebie na robotę Przydałby się jemu w*i*r*l! Kończę moje rozważania Balladę o AFN'ie, Co nieumiejętną ręką Tknięty był, a teraz przechodzi cierpienie.
Rekomendowane odpowiedzi