jacekm Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Ktos tu buszuje dzis chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 są tacy, co zawsze siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 są tacy, co zawsze siedzą Haha znaczy kara czy dyzury ?? Pismiaki rymowance tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Rymy tutaj są potrzebne więc do kompa szybko biegnę. Muszę skleić parę słów i zawitać tutaj znów. Dawno tu nie przebywałem, bo niestety fuchę miałem. Ale oto już i jestem i rymuję miłym gestem: Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Myslalem ze poszedles spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Cichawo sie tu zrobilo chlopaki.. Temat zamiera jakos.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Jest ktoś jeszcze? Jak temat zamiera jak jednak coś powoli się kręci... W końcu dzisiaj już po pracy czas rymować tu rodacy. Mam nieopisaną chęć rymów dać dokładnie pięć. Dwa już są i trzeci w drodze zaraz wszystkie tu wymodzę. Muszę zaraz kłaść się spać bo raniutko trzeba wstać. Więc ostatni dzisiaj rym, słowo BRANOC wiedzie prym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Elo... A czego tak wcześnie :?: Za dużo chyba wypiłeś dzisiaj... bo coś niewyraźnie wyglądasz i jeszcze godziny pomyliłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Witam! :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz3: Wstrzymaj sie Synku Za jakis czas sobie poklikasz tu Tomek jak Cie dorwie to po Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 o so si chosi? [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 21:45_________________________________________________ Elo... A czego tak wcześnie :?: Za dużo chyba wypiłeś dzisiaj... bo coś niewyraźnie wyglądasz i jeszcze godziny pomyliłeś... oj faktycznie zapomniałem... dawno nie odwiedzałem wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 elo elo Mam ochotę znów rymować i nie będę się z tym chować, Nie ma już ekipy starej lecz ja rymy tworzę dalej, DJ już coś nie rymuje tak samotnie się z tym czuję. Ale dosyć już gadania czas powoli iść do spania. Iść już trzeba, kłaść się spać A tu wena przyszła ...k**wa mać, Jeszcze trochę tu posiedzę może profil czyjś odwiedzę. Rymów dawno nie pisano, i ja mówię Wam: Siamano. Branoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi