Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rafalex ?:tongue4:

Ty przestaw sobie zegarek :polew: I nie Rafalex tylko Rafalekx :tongue4::decayed:

• Odpowiedzi 5.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

guten morgen :cool1:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 23:26 _________________________________________________zapraszam do strafy smiechu tam jest 5 drzwiowa calibra wlasnie ja wrzucilem :polew:

Opublikowano

Rafalex ?:tongue4:

Ty przestaw sobie zegarek :polew: I nie Rafalex tylko Rafalekx :tongue4::decayed:

dobrze ze nie Rolex :decayed:

Opublikowano

zapraszam do strafy smiechu tam jest 5 drzwiowa calibra wlasnie ja wrzucilem :polew:

No ale to scorpio a nie calibra :tongue4: o ile się nie mylę :decayed: Ale i tak powinna być przyjęta do calibra team :polew::decayed:

A tak na marginesie... Do władz: wnioskuję o przesunięcie godziny rozpoczynania pisania w tym wątku na 23.00 bo ludzie czasami chcą iść wcześniej spać :polew: [br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 23:33 _________________________________________________

dobrze ze nie Rolex :decayed:

Ty po dzisiejszym wieczorze to Ci to ex całkowicie z mózgu wodę zrobi :polew::tongue4:

Opublikowano

no właśnie.. to scorpio, ale na pierwszy rzut oka powiedział bym ze to calibra :>..........

Opublikowano

auto035oc6.th.jpg[br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 23:42 _________________________________________________ehh ialo byc do strefy smiechu ale mozecie tez popatrzec;]

Opublikowano

No ale to akurat to jest lipny fotomontaż :decayed: Widać wszystko jak na dłoni... Ale swoją drogą, jeśli ktoś wpadłby na coś takiego to gratuluję pomyślunku :decayed:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 23:50 _________________________________________________Dobra ja mykam dobrej i spokojnej! Dobranoc :hi:

Opublikowano

a co tu tak pusto???

Opublikowano

Jak pusto :?: Przecież jestem :decayed:

Opublikowano

Jak pusto :?: Przecież jestem :decayed:

juz offline :tongue4:

Opublikowano

jarko idź spać :bicz3:

Opublikowano

Ten to mnie wszędzie dopatrzy :decayed:

Jeszcze tylko jedno pifko i już idę :tongue4:

Opublikowano

To tak jak ja :drunk:

Opublikowano

To tak jak ja :drunk:

:beer1:

Opublikowano

Wszyscy juz spia..? :przebiegly::decayed:

Opublikowano

hmmm nie wszyscy :evil:

Opublikowano

Ty po dzisiejszym wieczorze to Ci to ex całkowicie z mózgu wodę zrobi :polew: :tongue4

cichooo..moge być inwigilowany :decayed::tongue4:

Opublikowano

hmmm nie wszyscy :evil:

zgadza sie nie wszyscy :wink4: nie chca sie ludzie ujawnic co w nocy przed komputerem robia :polew:
Opublikowano

zgadza sie nie wszyscy :wink4: nie chca sie ludzie ujawnic co w nocy przed komputerem robia :polew:

No właśnie ciekawe ciekawe :polew:

Ragga jeszcze trochę to ta inwigilacja przerodzi się w tortury cielesne :polew: W sumie z tego co wczoraj mówiłeś wynika, że jakiej byś decyzji nie podjął to i tak masz przeje...kichane :polew:

No i ja powiem chyba dobranoc :decayed: Chociaż może zaraz jeszcze chwilę połażę po forum :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2008, 00:12 _________________________________________________A jednak... Dobranoc :hi:

Opublikowano

dobranoc rafalekx niech Ci sie przysni jakis nowszy model Audika :wink4: