michu93 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 siemano! jestem szczesliwy! od dzis poszukuje auta! ale to juz konkretnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buliking Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 siemano! jestem szczesliwy! od dzis poszukuje auta! ale to juz konkretnie pozdro a konkretnie to czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam kolegów! Dziś 220 km/h! Ja kocham zapier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 a konkretnie to czego? to co zawsze, czyli Audi a4 sedan 1.9 obowiazkowo z klimą Passat b5 sedan 1.9 obowiązkowo z klimatronikiem Golf IV 5 drzwi 1.9 obowiązkowo z klimatronikiem ew. Octavia 1.9 obowiązkowo z klimatronikiem zastanawiam się również nad Fordem Focusem... wiem, że wielu z was mnie za to zkrytykuje mocno ale jechałem takim w dieselu 75ps do hamburga ostatnio i nie dosc ze caly czas 170km/h to jak na te marne kilkadziesiat kucy to sie buja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 cerB A może coś z motorem 2.5 TDI? [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 00:25_________________________________________________Rano mykam do Niemcowni, więc idę w kimę koledzy. Trzymcie się ciepło i poręczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Audi a4 sedan 1.9 obowiazkowo z klimą Passat b5 sedan 1.9 obowiązkowo z klimatronikiem Ja bym zostal przy tych dwóch :>[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 01:12_________________________________________________ cerB A może coś z motorem 2.5 TDI? [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 00:25_________________________________________________Rano mykam do Niemcowni, więc idę w kimę koledzy. Trzymcie się ciepło i poręczy! To 3maj się i uważaj u sąsiadów na siebie. :>[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 01:13_________________________________________________Dobrej nocy nocnym jeżdżcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuck Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAJPERSTWO Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuck Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnyjurek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 ciekawe co robicie przed kompem w sobotnią noc gdybym nie musiał siedzieć w pracy do 7 rano to na pewno nie siedziałbym na necie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnyjurek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Jak to co siedzimy i odpoczywamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 gdybym nie musiał siedzieć w pracy do 7 rano to na pewno nie siedziałbym na necie... Hehe nie bardzo mogę co innego robic mam złamaną klosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 gdybym nie musiał siedzieć w pracy do 7 rano to na pewno nie siedziałbym na necie... Hehe nie bardzo mogę co innego robic mam złamaną klosę. Co robiles ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Spadłem ze schodów i to po trzeżwemu. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Spadłem ze schodów i to po trzeżwemu. Dobranoc. Kurcze tak po prostu z jakas akrobacja czy bez ?? Bo jak bez to szkoda nogi troche Andrzej i audi kupuj bo Cie dorwiemy tam :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 No tak jakoś wyszło niefortunnie . Narazie się rozglądam ale w tym roku chyba jeszcze nie zmienie auta, no ale zbieram info o b6 i b7 do takich się przymirerzam. Bardzo mi się podobaja wozidełka z Klubu Audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 No tak jakoś wyszło niefortunnie . Narazie się rozglądam ale w tym roku chyba jeszcze nie zmienie auta, no ale zbieram info o b6 i b7 do takich się przymirerzam. Bardzo mi się podobaja wozidełka z Klubu Audi. No fakt niektore sa konkretne najlepiej poczekaj chlopaki domedza swoje i sprzedaja za grosiaki wtedy warto je lykac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 No tak jakoś wyszło niefortunnie . Narazie się rozglądam ale w tym roku chyba jeszcze nie zmienie auta, no ale zbieram info o b6 i b7 do takich się przymirerzam. Bardzo mi się podobaja wozidełka z Klubu Audi. No fakt niektore sa konkretne najlepiej poczekaj chlopaki domedza swoje i sprzedaja za grosiaki wtedy warto je lykac Ot. Wymyslił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi