Nowak_zg Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam Panie i Pany! Nie chcę was dołowac, ale po jutrze do pracy/szkoły! Cieszycie się, prawda? zawsze mnie ktos umie wk***ic na noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 cerB ja do szkoły to mam dopiero za 5 dni zależy jak kto ma... p.s. solar - pepsi mi się skończyła, poczęstujesz czy mam iśc spac?[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 00:46_________________________________________________ Witam Panie i Pany! Nie chcę was dołowac, ale po jutrze do pracy/szkoły! Cieszycie się, prawda? zawsze mnie ktos umie wk***ic na noc ja mam plan ale ktoś mi musi pepsi polac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 mam tylko hoop colę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 mam tylko hoop colę podrób nie piję.. wolę cole z biedrony za 2.coś.zł [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 00:51_________________________________________________tak ogólnie to leży 2.5l w aucie ale przecież w gaciach przez te 20cm śniegu nie pobiegnę po zimną pesiure... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 a Taka może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 lewa strona tak ale prawą możesz wziąśc... Cola jest ew. możesz cały materiał zabrac i sobie mieszek uszyc a resztę mi oddasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 to mówisz ze sie ze mna podzielisz :polew: p.s nie ma takiej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 albo wiesz co - weź lewą strone. Dopatrzyłem się, że prawa jest większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 dobra zostawiam Ci całość jak chcesz bo dzierżę już spac branoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 też idę spac... nikt nie leje pepsiaka. Dobrego snu![br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 01:05_________________________________________________Elo pany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1991Kamil Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 nic ciekawego w TV nie ma, trza iść legać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 aloha byc tu kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 aloha aloha byc byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Być, ale spać iść;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 hej hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 :hi: :hi: PANY dzien sie dopiero zaczyna :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 hhehe w sumie racja:) :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1991Kamil Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 sie sie ma jest tam kto tam? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi