kiciafirerek Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 czesc Kicia Witam Panią Osssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssunie Oseczke Ose [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 23:25_________________________________________________a wlasnie zaglada tutaj kolega PO ?? bo slyszalem ze moge sie od niego dowiedziec o lataniu na rekawie przy Q
Gość osetti Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Kicia nie byłam u tego lekarza... chyba stchórzyłam, ale czuję się lepiej... i byle do grudnia
kiciafirerek Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Kicia nie byłam u tego lekarza... chyba stchórzyłam, ale czuję się lepiej... i byle do grudnia bardzo nie ładnie moze to nie ladnie zabrzmi ale powinnas sie zbadac
Gość osetti Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Kicia nie byłam u tego lekarza... chyba stchórzyłam, ale czuję się lepiej... i byle do grudnia bardzo nie ładnie moze to nie ladnie zabrzmi ale powinnas sie zbadac sama?
Gość Daymoon Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 skoro zbiera Ci sie na wymioty na moj widok, to po prostu nie patrz piękna grypkę mam
kiciafirerek Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Kicia nie byłam u tego lekarza... chyba stchórzyłam, ale czuję się lepiej... i byle do grudnia bardzo nie ładnie moze to nie ladnie zabrzmi ale powinnas sie zbadac sama? moge pomoc ale powinnas pojsc do Pana doktorka na male co nieco znaczy przebadanko
Gość osetti Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 byłam na przebadanku w Polsce kilka razy, no i wszystko było rzekomo OK a tutaj teraz jakieś akcje mam ehhh, dobra zmiana tematu bo się zdołuję.... co słychać
Gość osetti Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 ja jestem doktorem:) a kolega jaka specjalizacja?
kiciafirerek Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 jeszcze za wczesnie troche na pediatre
kiciafirerek Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 oska a Ty tam daleko w tej nie polsce jestes swoja ??[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 23:44_________________________________________________ Kiciu albo juz za późno nie pisz tak nie mysl ani nawet
Gość osetti Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 oska a Ty tam daleko w tej nie polsce jestes swoja ?? ależ oczywiscie już 5ty raz moja Niunka pokonywała trasę Polska-Hiszpania ciekawe czy Twoje xenonki by to wytrzymały (nie obraź się)
Gość juras Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 nastepnym razem zrob sobie przerwe na kawe w Szwajcarii. zapraszam.
kiciafirerek Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 oska a Ty tam daleko w tej nie polsce jestes swoja ??[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 23:44_________________________________________________ Kiciu albo juz za późno nie pisz tak nie mysl ani nawet oj to biczowanie cofam nie pomoze a moze zaszkodzic oska a Ty tam daleko w tej nie polsce jestes swoja ?? ależ oczywiscie już 5ty raz moja Niunka pokonywała trasę Polska-Hiszpania ciekawe czy Twoje xenonki by to wytrzymały (nie obraź się) raczej nie ale sam sie za nie zabiore kolega podpowiedzial mi co i jak jutro grila urodzinowego robie wiec raczej po weekendzie do nich zajrze mam nadzieje ze nie przestana swiecic :polew:
Gość osetti Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 nastepnym razem zrob sobie przerwe na kawe w Szwajcarii. zapraszam. o dziekuję w sierpniu jechalismy na urlop do Polski przez Szwajcarię bo pomyliliśmy drogi (zawsze Francja, Niemcy) nie wspominam milo tej podróży, 30 euro winieta, strasznie wolno się jechało, ale widoki były dośc ładne kolejnym razem celowo pojedziemy przez Szwajcarię [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 23:51_________________________________________________Kicia masz urodziny jutro????
Gość Daymoon Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 ja stawiam dzisiaj imieninowe. zapraszam
kiciafirerek Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 nastepnym razem zrob sobie przerwe na kawe w Szwajcarii. zapraszam. o dziekuję w sierpniu jechalismy na urlop do Polski przez Szwajcarię bo pomyliliśmy drogi (zawsze Francja, Niemcy) nie wspominam milo tej podróży, 30 euro winieta, strasznie wolno się jechało, ale widoki były dośc ładne kolejnym razem celowo pojedziemy przez Szwajcarię ze szwajcari przywiozlem przed przed ostatnie autko bmw 330xd bardzo milo mi sie kojarzy szwajcaria super furki czysto i podobno policja pilnuje wariatow drogowych ale mnie nie upilnowali :evil: :evil: [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 23:53_________________________________________________ ja stawiam dzisiaj imieninowe. zapraszam wszystkiego naj naj najleprzego duzo super fur kobiet co weekend leprzej troche kasy na drogie kobiety i szybkie samochody :drunk: :beer1:
Rekomendowane odpowiedzi