Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No ja w Murten siedziałem Fajnie tam jest Podobało mi się A tam widziałem R8 i nowe S6, a gdzieś na wylocie na autostradę też niedaleko Murten nowe RS6 We Friburgu upolowałem Ferrari Testarossę

wakacje czy interesy? jesli wkaacje to rzeczywiscie moze kanton Bern nie jest najciekawszy.

a fury jak fury. prawie kazdego dnia Galardo widze. ale zebym pojezdzil a nie tylko popatrzyl

• Odpowiedzi 5.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A no mam Wklejać? Dużo ich

skoro obiecales to dawaj.

juras Ty jesteś tym doktorem tak?

tam nie jestem, az tak dobrze to nie ma.

Opublikowano

wakacje czy interesy? jesli wkaacje to rzeczywiscie moze kanton Bern nie jest najciekawszy.

a fury jak fury. prawie kazdego dnia Galardo widze. ale zebym pojezdzil a nie tylko popatrzyl

wakacje :wink4: tylko na tydzień, i że tak powiem przypadkiem, następnym razem już jadę autkiem i na dłużej, a przede wszystkim w same Alpy :evil: A Gallardo nie widziałem ;(

Opublikowano

hyhy :naughty:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2008, 00:37_________________________________________________

a ja już widziałam te fotki na nk :tongue4:

nie wszystkie :naughty::tongue4:

Opublikowano

a ja raz na autobahnie widziałem Bugatti Veyroon. widziałem 3 sekundy a słyszałem minute :wink4:

Opublikowano
a ja już widziałam te fotki na nk

a zebym to ja wiedzial kto to jest rafalekx to bym tez tak obejrzal

Opublikowano

wiecie co... nie chce mi się 30 fotek wrzucać na imagehosta :decayed:

Opublikowano

rafał jakiś..... :polew:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2008, 00:39_________________________________________________obiecujesz to common :evil:

Opublikowano
a ja raz na autobahnie widziałem Bugatti Veyroon. widziałem 3 sekundy a słyszałem minute

a niebieska a4 na czarnych OZetkach. tez wSzwajcarii smiga. aleeeeeee fura!!!

Opublikowano

Bugatti Veyroony 2 smigaja po wrocławiu jak by ktos chcial sobie popatrzec galardo sa chyba 3 :kox:

Opublikowano

rafał psikutas...bes es :polew: żart...... :wink4:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2008, 00:40_________________________________________________

Bugatti Veyroony 2 smigaja po wrocławiu jak by ktos chcial sobie popatrzec galardo sa chyba 3 :kox:

bugatti? We Wrockq? :decayed:

Opublikowano
rafał psikutas...bes es żart......

ale bez ktorego bo sa dwa?

Opublikowano

jest tu jakis cfaniak ??????

Opublikowano

No to pierwsza fura :polew: A2 ABT :polew: Na ch#j tuningować takiego paździocha? :polew:

dscn2999poprih0.th.jpgthpix.gif dscn3000poprvc7.th.jpgthpix.gif

Opublikowano

ta

rafał psikutas...bes es :polew: żart...... :wink4:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2008, 00:40_________________________________________________

bugatti? We Wrockq? :decayed:

jedno czarneckiego a drugie jakiegos kolegi kolegi kolega ma :naughty::polew: :polew: :polew: :polew: syn dewelopera jakis :mysli:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2008, 00:43_________________________________________________

nie nie ma!!! ja tu jestem:)

to daj piataka :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: