Reggi Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ragga zboczuchu idź spać Se ide Ja tez sie nie moge doczekac.. ..że co ..zę az ja pójde spać
rafalekx Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ja tez sie nie moge doczekac.. ..że co ..zę az ja pójde spać Taaak że pójdziesz do niego i pomożesz mu zasnąć Oto cała tajemnica ykka Yczku nie ukrywaj tego jesteśmy tolerancyjni
Reggi Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ja tez sie nie moge doczekac.. ..że co ..zę az ja pójde spać Taaak że pójdziesz do niego i pomożesz mu zasnąć Oto cała tajemnica ykka Yczku nie ukrywaj tego jesteśmy tolerancyjni Co za mianiany Radzyniaku rodaku ...nie śmędzić branoc
pet3r Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 właśnie postawiłem i skonfigurowałem swoje własne forum. ja pier$@&% ile przy tym jest roboty a i tak nie wszystko skończone. mam nadzieję, że wysiłek zostanie doceniony
rafalekx Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 hejka Osiasta siemka wszystkim
Gość osetti Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 kłaniam się i podpisuję listę obecności
kiciafirerek Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 kłaniam się i podpisuję listę obecności w koncu sie pojawilas po latach swietlnych nieobecnosci ;P dzien dobry wieczor Oskom i innym bączkom
Gość osetti Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 cześć Kiciu kilka dni temu widziałam jak kręcono reklamę nowej Laguny fajnie to wyglądało to było w miejscowości Vilanova, mam też filmik, niestety robiony tylko komórką.
rafalekx Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 innym bączkom Ja Ci dam bączki Ty firerku Ty [br]Dopisany: 02 Październik 2008, 23:44_________________________________________________Osaaaaaa to laguna coupe
kiciafirerek Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 ojjj to bzzzyyyyyyykacze :naughty: a nie bączki lepiej ?
Gość osetti Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 a wiedziałam, że jak zwykle coś popierzyłam jak mogę wrzucic filmik?
rafalekx Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 jak mogę wrzucic filmik? Chyba na youtuba a potem tu ojjj to bzzzyyyyyyykacze :naughty: a nie bączki lepiej ? No lepiej
Gość osetti Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 masz rację Rafałciu http://www.v10.pl/Renault,Laguna,Coupepierwsza,odslona,12861.html a baby to do garów
kiciafirerek Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 nie moge sie doczekac filmu ale kobieta mnie molestuje musze sie wziasc za...ten teges milego wieczorku ojczyzna wzywa aby nas bylo wiecej :polew:[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 23:57_________________________________________________ masz rację Rafałciu http://www.v10.pl/Renault,Laguna,Coupepierwsza,odslona,12861.html a baby to do garów oj do garo i do garow do sypialni tez maja wstep :gwizdanie: :wink4: branoc dobry bzzzzzzzzzzzzzzzz
rafalekx Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 a baby to do garów też... ale ja bym powiedział: "do łóżka i to migiem"
Gość osetti Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 no to mykam do łózka, filmik wrzucę jutro, o ile przezyję tę noc ;( dobranoc Miśki
Rekomendowane odpowiedzi