m_ajor91 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam. Od zakupu auta cały czas wyswietla mi że mam zuzyte klocki. Lecz wymieniłem z przodu na BOSCH'A i nadal się pali. CZy z tyłu są też klocki na czujnikach ??? Co może byc tego przyczyna że sie cały czas palą ??
Dev Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Musisz sprawdzic kable i wtyczki z tylu nie masz czujnikow
karo-servis Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 sprawdz połączenia kabli przyczujnikach zurzycia
dieselmaniac Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 kolego jak masz nowe klocki z czujnikami to sprawdź te kable co idą dalej od wtyczki w stronę auta, ja tam miałem przerwana wiązkę na odcinku rozwidlenia z kablem od abs.
pakotomasz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dokładnie, problemem może być uszkodzony kabelek od czujnika. Ja miałem właśnie ten problem.
WWY_30606 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 i co kabelek przerwany ? bo u mnie też się ciągle to pali
SKIBA29 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 U mnie też się dzisiaj zaświeciła kontrolka, sprawdziłem kostki i wiązkę elektryczną - jest ok. Klocki tez są grube (ATE), a dalej świeci. Dzisiaj już nie chce mi się, ale jutro chyba rozbiorę wszystko i dokładnie sprawdzę.
dieselmaniac Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 w klockach typu trw bardzo lubią czujniki wypadac..
Rekomendowane odpowiedzi