Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dobre wryski bo valdki umieraja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jakie polecacie wtryski w miare tanie ale nie jakies syfiate, kumpel poleca mi jakies lovato miał ktoś w swoim aucie może?

Opublikowano

Hana

Opublikowano
  • Autor

ile zabule do v6 ?

Opublikowano
... w miare tanie ale nie jakies syfiate
Hana

No Hana pasuje idealnie do wymagan :D

Opublikowano

albo tanie albo dobre

inaczej nie będzie

Opublikowano

A czemu nie chcesz kalibrowac valtec'ow? Wyjdzie taniej niz nowa listwa.

Opublikowano
  • Autor

na ile ta kalibracja wystarczy?

---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

400zl na 6 cyl to chyba potaniały

Opublikowano

Z tego co czytalem okolo 20-25k km, ja kalibrowalem swoje ponad 20k km temu i jeszcze na nie narzekam. A przed kalibracja chodzily kazdy jak chcial :)

Opublikowano
A czemu nie chcesz kalibrowac valtec'ow? Wyjdzie taniej niz nowa listwa.

gosciu co ty mu doradzasz. jaka kalibracja:facepalm: kup sobie facet hana albo regfasty i niech ci gazownik to ogarnie, do hany bedzie prawdopodobnie potrzebna przejsciowka kabli jak masz valteki nie wiem jaka masz instalacje

Opublikowano

Barakuda?

Opublikowano

mi też doradzali i biorę hana 2001 sztuk 6 w wersji czerwonej. A kolega wyżej co wątek inne :-)

Opublikowano

Kolego obserwuje co się dzieje na rynku lpg, barakuda ma dysze, wiec nie musisz się martwić o rozmiar wtryskiwacza, są polskie, większość chwali za pracę na zimno/ciepło, Hana lubi przylewać na zimno, wiem bo mam u siebie. Gdyby barakuda wyrobila u mnie to też bym założył, ale wybór należy do kolegi.

Opublikowano

Dobrze wiedziec i mam nadzieje że nie uraziłem, każdy poleca hane a mało osób barracude choćby dlatego że podobne ceny do hany.

W moim wątku zadałem o nią pytanie. Czyli co Hana vs barracuda = Barracuda ? cena za 6szt. 450zł a hana 6szt. - 530zł w uchwytach i w grupie po 3szt.

Opublikowano

Spoko nie uraziłes :wink: .Zajrzyj do LPGforum tam jest koleś o niku SEEBA który handluje i ma dobre ceny , idzie się z nim dogadać, Hana się popsuła , coraz wiecej pada.

Dlaczego do V-ki nie zakładasz pojedynczych , mieszczą się pod osłone ?

A tak z ciekawości to powiem wam że do audi 2.6 v6 mojej żony założyłem REG FAST i to audi jeżdzi zimą lepiej niż moje , przejście na 25 stopni i nawet nie szarpnie , ciekawe,co ???

Opublikowano

bierz hane i bedziesz zadowolony...

Opublikowano

Ja mam hanki, ale muszę to porządnie wyregulować - przełącza mi jeszcze na benę przy dużym obciążeniu i czasem szarpnie;/ U mnie pewnie siedzi reduktor (kme silver), albo miedź 6mm nie wyrabia;/

Opublikowano
Ja mam hanki, ale muszę to porządnie wyregulować - przełącza mi jeszcze na benę przy dużym obciążeniu i czasem szarpnie;/ U mnie pewnie siedzi reduktor (kme silver), albo miedź 6mm nie wyrabia;/

albo program masz ustawiony na 6000rpm, u mnie dałem 8000rpm i na bene mi nie skacze ;)

Opublikowano

Silver + miedź 6 + pewnie wielozawór standard to nie ma prawa dobrze jechać:grin: