AdekB5 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ladnie dzialasz koleszko ladna furmanka dzialaj dalej powodzonka
paput Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 teraz z dolną rozpórką zgarniesz wszystkie garby na jezdni w Lbn:decayed:
Arcus Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 teraz z dolną rozpórką zgarniesz wszystkie garby na jezdni w Lbn:decayed: Tego się troszkę obawiałem ale rozpórka jednak nie jest najniższym elementem:wink: Inni pewnie mają gorzej i bez rozpórek ---------- Post dopisany 05-01-2014 at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany 12-11-2013 at 20:43 ---------- Pogoda taka sobie to może zaktualizuję temat furmanki A więc tak: rozpórka górna od s6c5 - trochę za długa była ale udało się dopasować przy pomocy wiertarki i kątówki , przy zakładaniu urwała się śruba od mocowania amortyzatora i problem z włożeniem akumulatora bo jest większy niż powinien być. Słabe radio zastąpiłem Concertem, tuba z avanta w bagażniku i głośniki w tylnej półce Zmienione fotele z szarych na takie bardziej pasujące kolorystycznie z regulacją lędźwi i poduchami. Udało się też zrobić polerkę, na wiosnę ją powtórzę. A tu mały aspekt świąteczny :decayed: Z planów to zaczęła mi po głowie chodzić czarna podsufitka ale trochę kasy trzeba na to wywalić Chcę też tylne lampy wymienić na coś takiego:
Arcus Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 No to zróbmy krótką aktualizację tematu. Chociaż fotki takie nie a bardzo...Zima minęła to trzeba przebuć audika. Zamontowały się też tylne, poliftowe lampy, lekko ściemnione i od razu pozmieniałem piny od stopu i przeciwmgielnych. Licznik z fisem w idealnym stanie - poszedłem na łatwiznę i zamontowałem przedliftowy. Spryski z prawdziwego zdarzenia, które po okazyjnej cenie udało się kupić na forum od kolegi Goofer (dzięki!!) Mają zostać podłączone pod przycisk spryskiwacza tylnej szyby bo manetka jest z avanta. Na razie uruchamia je przycisk halogenów przednich - których nie ma Do tego jest jeszcze samopoziomowanie. . . imitacja wykonana we własnym zakresie - i działa Po zimie wymienię olej. Wyszło na LiquiMoly 10w40 no i zestaw filtrów. Muszę też uruchomić klimę bo zmieniłem panel z lifta (podświetlany diodami). Co do planów to jak na razie tak na spokojnie planuję jakieś audio 2 din z dvd itp. Przednią i tylną dokładkę z siwego na czarny i pewnie końcówki wydechu z 2.5tdi lekko przycięte.
prezesik18 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Mody na +, może poza tylnymi lampami Jak robiłeś imitacje samopoziomu? Masz jakiś schemacik?
Rekomendowane odpowiedzi