bob232 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 takie pytanie czy ma ktoś zaufane źródło na ori żarniki philips d2s nowe? Na allegro pełno aukcji ale kto wie które to ori Pytam też o rozsądną cenę bo kupić w sklepie za 400 zł tez umiem będę wdzięczny za pomoc Pozdrawiam
powaguspisz Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam Cię, pracuje w motoryzacji i służę pomocą. Mam bezpośrednie dojścia do producentów, nie żadne allegro itp. GG9080512
Dranek Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Tu masz link do sprzedającego z allegro Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 100% oryginały. Zamawiałem od niego D4S, sprawdziłem na różne sposoby dostępne na necie ich oryginalność i są ok. Przeszły próbę z magnesem, mają inne różne nr seryjne, bańka też ok. Chyba z tydzień analizowałem komentarze różnych sprzedających żarniki i tylko ten wydawał się godny zaufania.
bob232 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 dzięki Dranek, wezmę te żarniki chyba
dzinks Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 witam a ja nigdy nie kupie philipsa znacznie lepiej swieca osram-y tzn swiatło nie ginie na mokrych nawierzchniach
powaguspisz Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgadzam się z tą wypowiedzią, + dla OSRAMu , ale co osoba to inne przyzwyczajenia i co komu się bardziej widzi.
Rekomendowane odpowiedzi