Vego Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 siemka Panowie powie ktos jak wg siebie widzi Ktos renowacje aluskow nie mam zadnych wykruszen po prosru chce odnowic kolorek jak to zrobic jaka farbka lakierek czy jak ? ;d z gory thx za odp ;d
A4_Dominik_WAW Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Prosta sprawa, jeżeli felgi nie mają żadnych ubytków to matujesz papierem wodnym np. 800 następnie baza z 2 razy i klar na koniec. Najgorzej położyć klar. Oczywiście wszystko odtłuszczasz benzyną ekstrakcyjną przed malowaniem.
mosqitt Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 wtrącę się, a jeśli mają dość znaczne zadrapania? szpachla?
grzes1150 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 wtrącę się, a jeśli mają dość znaczne zadrapania? szpachla? Szpachla aluminiowa Jeśli nie macie doświadczenia w tych klockach to lepiej oddajcie felgi do kogoś kumatego
A4_Dominik_WAW Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Poradzicie sobie trochę cierpliwości i zrobicie ładne felgi nawet za pierwszym razem
lukaszlsw Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 ja bym to oddał do profi zakładu gdzie wyczyszczą pomalują proszkowo i będzie jak nowe ze sklepu. U nas za 17" średnio 400zł taka usługa za komplet felg
A4_Dominik_WAW Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Nigdy proszkowo nie będzie dawało takiego efektu jak normalne lakierowanie co do trwałości to może i tak ... ale te wżery w feldze po piaskowaniu wyglądają okropnie według mnie.
Vego Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 a jaka farbke polecacie lakier cos na allegro sie znajdzie ? ;d
ADAM12 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Strona główna - Kompleksowa naprawa felg, Warszawa. Renowacja, regeneraca felg, prostowanie, spawanie, malowanie, odlakierowywanie, piaskowanie, felg, alufelg. odkręcanie zabezpieczeń z kół, zabezpieczenia na kołach, demontaż zabezpieczeń z kół, spaw tak jak się koledzy wcześniej wypowiadali lepiej oddać do profi zakładu
mosqitt Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 A dekielki plastikowe da się jakoś reanimować, czy tylko zakup nowych? Felgi będą wyglądać na nowe, ale dwa dekle również mam obdrapane co będzie psuło cały efekt.
mariuszsmietana Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Dekielki tez mozesz malowac, wg wlasnego uznania
Rekomendowane odpowiedzi